Esküvő - Maldív-szigetek - repulosutak.com

A Maldív-szigetek tökéletes hely egy esküvőre vagy nászútra

Az Indiai-óceán csodálatos, romantikus gyöngyszeme a Maldív-szigetek egy igazán tökéletes hely a szerelmeseknek!

Az esküvőjükre készülő párokban gyakran megfordul a gondolat, nem kell a nagy esküvő a sok herce-hurcával, rokonok közötti vitákkal, ittas nagybácsikkal, inkább csak kettesben, egy-egy tanúval a tengerparton naplementében kimondani az “igen”-t. Ez az, amitől igazán meghitt lehet az a pillanat, amire oly régen vágytak már.

Valósítsa meg álmai esküvőjét és nászútját!

Sokakban nem csak megfordul a gondolat, hanem meg is valósítják, s egybekötik nászútjukat az esküvővel.

Azonban akár arra is van lehetőség, hogy a hivatalos esküvőt itthon tartják meg a család kedvéért, de hogy a “mezítlábas” ceremónia se maradjon ki, a tengerparton megrendezik azt ismét. Miért jó ez? Külföldi esküvő esetén sok utánajárást és plusz költséget jelent, hogy a házasságot honosítsák, mindemellett hatalmas költség terheli meg a párt vagy a családot, aki a kiutazást és ott-tartózkodást fedezi. Ezt mind megspórolhatja, ha csak ceremóniát kér, és nem esküvőt.

A Maldív-szigetek a tökéletes!

A Maldív-szigetek tökéletes hely az esküvő/ceremónia lebonyolítására és/vagy nászútra! Számos szálláshely vállalja a ceremónia megrendezését, ráadásul a nászutas párokat gyakran meglepik egy kis ajándékkal, hogy az első éjszakájuk igazán romantikusan teljen.

Ceremóni az óceán közepén? Lehetséges!

Visszatérve az esküvőre, ceremóniára: a Maldív-szigetek több szálláshelye is kialakított kifejezetten esküvői pavilont csodás kilátással, vagy akár az óceán “közepén”, ahová csónakkal viszik ki a vendégeket.

Ez utóbbi a Baa Atoll egyik kis szigeténél, Landaa Giraavarunál található. Ezen az aprócska szigeten a Four Seasons szállodalánc luxus bungalóiban szállhatunk meg, ők hozták létre a cölöpökön álló eskető pavilont, amely 16 fős és padlójának egy része üvegből van, így a násznép még teknősökben és színes halakban is gyönyörködhet a házasuló pár mellett.

Érdekli egy maldív-szigeteki nászút? Kattintson az alábbi gombra!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ AJÁNLATOKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat