Kappadókia - repulosutak.com - főkép

A mesés Kappadókia

Kappadókia különleges vidéke, valamint a Török Riviérán fekvő Antalya felfedezése 2020. májusában!

Konya

Az utazás elején megismerheti Konyát, amely az Ikóniumi Szultánság egykori fővárosa. Konya még ma is ismert zarándokhely. Megtekintheti a Mevlana kolostort, amely egyike Törökország legkeresettebb kulturális helyszíneinek. A kolostor felbecsülhetetlen értékű történelmi ereklyéket és műkincseket tud falai között.

Kappadókia

Kappadókia Törökország egyik legszebb és legkülönlegesebb része is egyben. Földalatti városaival, Tündérkéményeivel és a Göreme völgy holdbéli vidékével a világon egyedülálló látványosságok otthona.

Kappadókia felfedezését a Göreme Nemzeti Parkban kezdheti meg, ahol a híres és egyedülálló barlangtemplomokat látogathatja meg. A nemzeti park többek között UNESCO Világörökségi helyszín. A park sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, amelyek a sok lyukkal egy óriási hangyabolyra emlékeztetnek minket. A következő megálló a Simeon völgyében lesz, amely csodálatos tündérkéményeiről híres. A tündérkémények magas sziklatornyok, amelyek formáikkal azonnal képesek ámulatba ejteni minket.

Fakultatív program keretében meglátogathatja Kappadókia ugyancsak ismert táját, az Ihlara-völgyet, illetve a földalatti várost is. A kirándulás helyszínét a vulkáni tevékenységek formálták egyedivé. Az első emberek már a VII. században letelepedtek a völgy környékére, amely így történelmileg is fontos. Kappadókia és fantasztikus környéke ezen kívül még számtalan látnivalóval kecsegtet, különleges formáival, barlangjaival és templomaival. További nevezetességeit szabad program keretében is megismerheti.

Antalya

Kappadókiát elhagyva Antalyaba utazhat a festői Taurus-hegységen keresztül. Antalya a Földközi-tenger partján fekszik és Törökország egyik leghíresebb üdülővárosa. Egész napos városnéző túra alatt ismerheti meg mélyebben a Török Riviéra legszebb városát. Az Óratorony, a Yivli Minaret, a Kaleici városrész következik, majd felkeresheti a környék legszebb vízesését, a Karpuzkaldiran, más néven az Alsó-Düden vízesést is. Az utolsó napon szabad programok közül is választhat. Pihenhet, vagy fakultatív programokon vehet részt, de akár egy egész napos hajókirándulás alkalmával is lezárhatja ezt a felejthetetlen 8 napos utazást.

Utazás Törökország legkülönlegesebb részeire – Konya, Kappadókia és Antalya:

Dátum: 2020. május 24 – 31.

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Szálláshelyek az utazás során: Antalya 1 éj, Kappadókia 3 éj, Antalya 3 éj.

Elhelyezés: helyi 4*os szállodákban, kétágyas szobákban.

Kétágyas elhelyezéssel:

310.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Nemzetközi repülőjegyet illetékkel; 7 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban, kétágyas szobákban; félpanziós ellátást; helyi közlekedést autóbusszal; belépőt tartalmas programokra; magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

Borravalókat (kb. 40 EUR); fakultatív programokat; az útlemondási biztosítást (1,5%); utasbiztosítást; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

 

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják.

 

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen