Nápolyi-öböl - repulosutak.com - főkép

A Nápolyi-öböl és környéke

Fedezze fel a mediterrán olasz nagyvárost, Nápolyt, valamint a Nápolyi-öböl sziklafalakon fekvő kisvárosait, ahol szebbnél szebb természeti látnivalók várják a turistákat.

NÁPOLY

Az utazás első napján a délutáni órákban gyalogosan tekintheti meg Nápoly különleges hangulatú utcáit és látnivalóit. Nápoly Olaszország harmadik legnépesebb városa, Róma és Milánó után, a maga 966 ezres lakosságával. Nápoly történelmi városrésze Európa egyik legnagyobb történelmi városközpontja. Külön érdekessége, hogy az óváros a mai napig megőrizte régi alakját.

CAPRI-SORRENTO

A második napon Capri szigetét ismerheti meg közelebbről. Capri a Nápolyi-öböl déli részén fekszik. A sziget területén két kisváros osztozik: Anacapri és Capri. Először Anacaprit látogathatja meg, majd Capri városát. A főbb látnivalók a következők lesznek: Axel Munthe villája, Piazetta, valamint Augustus Császár kertje, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Faraglioni sziklákra. A második nap délutánján Sorrentóba is elutazhat hajóval, ahol szabadidőt is biztosít a turistáknak a körutazás.

AMALFI-PART

A harmadik napon a világ egyik legszebb partvonalának gyöngyszemeit fedezheti fel. Az Amalfi-part, illetve települései 1997 óta részei az UNESCO Világörökségének is. Amalfi egész Olaszország egyik legismertebb idegenforgalmi központja. Az egész napos kirándulás alatt Amalfi, Positano és Ravello városokat ejtheti útba.

POMPEI

Az utolsó napon Pompei városába tehet látogatást. Pompeit a Vezúv kitörése pusztította el 79-ben, amikor óriási hamu- és lávakő tömeg lepte be a várost, teljesen eltemetve azt. Az ókori romváros megtekintése után ér véget a 4 napos olasz kaland.

A Nápolyi-öböl csodái, turisztikai központok és történelmi örökségek 2020 májusában:

  • Dátum: 2020. május 16 – május 19.
  • Időtartam: 4 nap / 3 éj
  • Ellátás: Félpanzió a szállodában
  • Szálláshelyek az utazás során: Castellamare di Stabia 3 éj.
  • Elhelyezés: 4 csillagos szállodában

 

Kétágyas elhelyezéssel:

239.900 Ft/fő-től

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 13 000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, elsőbbségi beszállás, szállás 3 éjszakára standard szobában félpanzióval, transzferek, hajójegy Caprira, kirándulások autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetés és útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illeték (kb. 28 000 Ft/fő); belépők (kb. 40,00 €-, mely a helyszínen fizetendő); 10 kg-s feladható poggyász díja (17 000 Ft/db); 20 kg-s feladható poggyász díja (22 000 Ft/db); betegség-, poggyász- és baleset biztosítás.

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen