Dél-Afrika - főkép - repulosutak.com

A változatos Dél-Afrika körbeutazása

Fedezze fel Dél-Afrika lenyűgöző fekvésű városait, valamint látogasson el az ország természeti csodáihoz és térjen haza élményekkel teli erről a tavaszi körutazásról!

Dél-Afrika az egész afrikai kontinens (egyik) legfejlettebb államának tekinthető. A természet sokszínű, infrastruktúrája kiváló és a nemzeti parkokban hihetetlenül gazdag állatvilág sorakozik ebben az afrikai országban. Magyarországgal nincs időeltolódása az országnak. Nagyvárosainak fekvése irigylésre méltó és számos UNESCO Világörökségi helyszínt tudhat magáénak az állam.

Városok, amelyeket felfedezhet az utazás alkalmával:

 • Sun City: A dél-afrikai Las Vegasnak nevezik. Az utazás elején egy egész napos városfelfedezés részese lehet. Előkelő szállodákat, éttermeket, üzleteket és elegáns parkokat találhat itt a szerencsejáték mellett.
 • Pretoria: Dél-Afrika fővárosa. Széles utcák, csodaszép parkok és elegáns építmények jellemzik az ország fővárosát. Pretoria felfedezése is a programok közt szerepel az utazás során. Többek között a Templom tér, a Városháza és Union Buildings meglátogatása is a programban!
 • Johannesburg: Dél-Afrika legnagyobb városa, a Föld 40 legnagyobb metropoliszának egyike és Afrika egyetlen elismert világvárosa. A város felfedezésén kívül egy Johannesburg melletti aranybánya megtekintése is az utazás része lesz.
 • Port Elizabeth: Az ország egyik legjelentősebb kikötővárosa. Az utazás alatt a város gyönyörűen karbantartott történelmi városközpontját járhatja körbe gyalog, majd a tengerparton pihenheti ki az aznapi fáradalmakat.
 • Fokváros: Fokváros az ország második legnépesebb városa és sokan a világ legszebb fekvésű városának tartják az Asztal-hegy és a partszakasza miatt. A hegyre az utazás alatt kabinos felvonóval is fellátogathat, valamint ezt követően autóbusszal és gyalogosan is felfedezheti magát Fokvárost, benne az összes pazar látnivalóval. Az Asztal-hegyre való kirándulás alatt megpillanthatja a város csodálatos panorámáját, amely miatt oly sokan odavannak érte.

Természeti csodák, amelyekhez ellátogathat az utazás során:

 • Pilanesberg Nemzeti Park: A körutazás egyik csúcspontja lesz, ahol elefánt, orrszarvú, bivaly, oroszlán, gepárd, leopárd, zebra, krokodil és még rengeteg állatfaj is él.
 • Addo Elefánt Nemzeti Park: Dél-Afrika egyik legjelentősebb vadrezervátuma, ahol az elefántokon kívül más vadak is élnek. Pl. gnú, struccok és orrszarvúk.
 • Oudtshoorn: A strucctenyésztés fővárosa, ahol egy érdekes struccfarm látogatáson is részt vehet!
 • Cango barlangok: A barlang a különleges cseppköveiről híres. A barlang fenséges termeit járhatja körbe egy kényelmes séta keretein belül.
 • Cape (Fok) félsziget: Gyönyörű tájakat és az afrikai pingvinek kolóniáját fedezheti fel a félszigeten Simon’s Town mellett.
 • Jóreménység Fok Nemzeti Park: Ellátogathat a Jóreménység Fokához is, ahol lehetősége lesz a közeli, csodás fekvésű világítótoronyhoz elsétálnia. A helyet Bartolomeu Dias fedezte fel 1488-ban.

Körutazás Dél-Afrika nagyvárosaiban, mesés fekvésű helyeken, illetve az ország természeti kincseinek felfedezése 2020 tavaszán:

Dátum: 2020. március 25 – 2020 április. 5.

Időtartam: 12 nap / 9 éj

Ellátás: Félpanzió (büféreggeli, vacsora). A 7. napon a hajón ebédet is kapnak a csoportok.

Szálláshelyek az utazás során: Sun City 1 éj, Johannesburg 2 éj, Port Elizabeth 1 éj, a Garden Route egyik üdülőhelyén 1 éj, Oudtshoorn 1 éj, Fokváros 3 éj.

Elhelyezés: 3 csillagos (esetenként 4 csillagos) szintű szállodák kétágyas, fürdőszobás szobáiban.

Kétágyas elhelyezéssel:

599.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

A repülőjegyeket (beleértve a belső járatot is); a helyi autóbuszt; a 9 éjszakai szállást félpanzióval; egy ebédet a 7. napon; a csomaghordást a szállodákban; az útlemondási biztosítást; a felsorolt programokat belépődíjakkal (a fakultatívok kivételével); valamint az idegenvezetők költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (151.600 Ft, ez az összeg nagy eséllyel véglegesnek tekinthető); a borravalókat; a fakultatív programok költségeit; utasbiztosítást; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen