THAIFÖLD

2017.12.28.-2018.01.08. (13 nap/12 éj)

2 fő/szoba elhelyezéssel: 478.308 Ft/fő-től

Magyar utasnyelvű kísérő az egész út során!

“A mosolyok országa”:  Az emberek hihetetlen barátságosak, segítőkészek, és mindig mosolyognak!

Mi van az árban?


A részvételi díj az alábbi szolgálatatásokat tartalmazza:

 • a repülőjegyet
 • a szállást 2 ágyas szobában 4* szállodában
 • a katalógus szerinti programokat
 • belépőket és ellátást
 • a magyar idegenvezetőt
 • a belső repülőjegyet.

Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:

 • a fakultatív kirándulásokat
 • a repülőtéri illetékeket (120.000 Ft/fő)
 • a foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
 • az útlemondási biztosítást (1,5 %)
 • betegség,-baleset,-poggyászbiztosítást

Választható felárak:

Városnézés Bangkokban-Királyi Palota: 16 000 Ft/fő
Damnern Saduak Úszópiac + Kwai folyó hídja: 17 500 Ft/fő
Phi Phi sziget ebéddel: 23 500 Ft/fő
Phang Nga öböl ebéddel: 20 500 Ft/fő

Részletes program

1.nap
Elutazás Budapestről Thaiföld fővárosába, Bangkokba, étkezés a repülőgépen.
2.nap
Megérkezés Bangkokba a reggeli órákban, majd transzfer a szálláshelyre, csomagszoba, szabadidő. Bangkok Thaiföld legnagyobb városa, fővárosa és legfőbb kikötője, kulturális, oktatási, politikai és gazdasági központja – az egyetlen metropolisz az országban. A Távol Kelet Velencéjeként is emlegetett thaiföldi főváros elsősorban mindenkit lenyűgöző templom együtteseinek köszönheti népszerűségét. A múlt és jelen hagyományait őrző építészeti remekművek, arany-ezüstben pompázó szemet kápráztató vallási templom és palota együttesek mellett szinte mindenki felkeresi az amerikai árubőséggel vetekedő bevásárlóközpontjait illetve különféle vendéglátó helyeit.
3.nap
Reggeli után fakultatív egész napos kirándulás a thai fővárosban. Délelőtt városnézéssel kezdődik a program, amelynek keretében autóbusszal, hajóval és gyalogosan fedezzük fel ezt a csodálatos helyet. A városnézés során betekintést nyerhetünk a Chao Praya folyó mentén élő emberek életébe, miközben a múlt egyedülálló történelmi és kulturális örökségeit tekintjük meg. Délután látogatással folytatódik a program a Királyi Palotába. Este fakultatív hajókázás a Chao Praya folyón. 4. nap: Reggeli után szabad program. Ajánlott egész napos fakultatív kirándulási lehetőség ebéddel: Damnern Saduak úszópiac és a Kwai folyó meglátogatása. Az úszópiac Este részvétel a szilveszteri forgatagban.
4.nap
Reggeli után szabad program. Ajánlott egész napos fakultatív kirándulási lehetőség ebéddel: Damnern Saduak úszópiac és a Kwai folyó meglátogatása. Az úszópiac Este részvétel a szilveszteri forgatagban.
5.nap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Phuket szigetére, amely az ország délnyugati részén fekszik az Andaman tengerben, a szárazfölddel egy híd köti össze. Buja hegyvidékkel tarkított területe elsősorban az aktív kikapcsolódást kedvelőknek kedvez. Phuket etnikai “összetétele” pedig több mint változatos, hiszen thai, kínai, muszlim, európai, indiai, és arab emberek lakják.

6-10.nap
Üdülés a szálláshelyen, reggelivel. Fakultatív kirándulási lehetőség az adottságok függvényében.

 • Phi Phi sziget
 • Egész napos kirándulás, ebéddel.
 • Hajókirándulás a csodálatos korall szigetre, ahol lehetőség nyílik fürdőzésre, búvárkodásra. Látogatás a Maya V-Bay-en, ahol a híres Part című filmet forgatták. Utazás katamaránon, motorcsónakkal időjárás függő program.
 • Phang Nga öböl
 • Egész napos kirándulás, ebéddel. Part menti mangrove-erdők és a titokzatosan gyönyörű öböl, amelyet zöldellő, barlangokkal és tengerszemekkel szabdalt 300 méteres magasságba emelkedő mészkőszigetek, és szinte örökösen nyugodt vizek jellemeznek. Itt található a filmekből oly jól ismert, híres James Bond szikla is.
11.nap
Transzfer a repülőtérre, majd a menetrend függvényében hazautazás.
12.nap
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

AJÁNLATKÉRÉS

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen