Four Seasons - Maldív-szigetek - repulosutak.com

Álomnyaralás a Maldív-szigeteken – DELUXE KIVITELBEN

A Maldív-szigetek elsősorban a nászutasok úti célja, hiszen paradicsomi szigeteivel és romantikus bungalóival az egyik legtökéletesebb helyszín a házasságban együtt eltöltött első hosszabb pihenéshez!

Mitől lesz VALÓRA VÁLT ÁLOM az utazásból?

RECEPT:
Hozzávalók:

– egy szerelmes pár
– a Földi Paradicsom (Maldív-szigetek)
– a Four Seasons deluxe szálláshely
– félpanziós ellátás
– tökéletes időjárás (január/február)
– egy csipetnyi SPA minden napra

Elkészítés:
A szerelmes párt januári vagy februári időpontban a Földi Paradicsomnak is nevezett Maldív-szigetekre utaztatjuk, s az egyik deluxe szálláshelyen, a Four Seasonsben szállásoljuk el félpanziós ellátással. A csipetnyi SPA szolgáltatást csak javasolhatjuk a szerelmes párnak, a tényleges igénybevétel már rajtuk múlik.

VICCET FÉLRETÉVE:

A legtökéletesebb időjárás a Maldív-szigeteken a száraz monszun időszak idején tapasztalható, így a legmegfelelőbb időpont az utazáshoz egy januári vagy februári egyhét.

Az ellátások közül a félpanziót (reggeli, vacsora) javasoljuk, így napközben bárhova ellátogathat, bármelyik étteremben étkezhet, akár másik szigeten is!

A Maldív-szigeteken legnépszerűbb kikapcsolódási lehetőségek a SPA szolgáltatások, a sznorkelezés és a búvárkodás.
A Baa Atollon – ahol a Four Seasons villái vannak – található egy búvárközpont. Fantasztikus víz alatti élményben lehet része, ha az ő vezetésükkel merül alá.
Inkább a SPA érdekli? Válogathat a luxus kezelések között akár csak az arcát, akár az egész testét szeretné kényeztetni!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ AJÁNLATOKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat