The Barefoot Eco Hotel - Maldív-szigetek - repulosutak.com

Álomnyaralás a Maldív-szigeteken – MEGFIZETHETŐ ÁRON

A Maldív-szigetek a Föld egyik leggyönyörűbb és legromantikusabb része, szinte nincs olyan ember a világon, akinek ne szerepelne ez a hely a bakancslistáján!
Nagyon sok utazni vágyót azonban az a gondolat állít meg, hogy “á, nekem erre úgy sincs pénzem, ez luxus utazás”.

Pedig kedvező áron is utazhat a Maldív-szigetekre!

Mint minden úti célnál, itt is vannak deluxe szálláshelyek, így az abszolút minőségi kiszolgálásra vágyók is megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbbet!
Ha azonban a Maldív-szigetek a lényeg, s megfelelő a 3-4*-os szállás, amelyek szintén csodálatosak, de nem deluxe kategóriát képviselnek, akkor is van megoldás!

A Maldív-szigeteken nedves és száraz monszun időszakok váltják egymást. A turisták által a száraz évszak a közkedvelt, ebből kifolyólag az esősebb hónapokban több száz Euróval kedvezőbb áron lehet szállást foglalni. Ezek közül is a legkedvezőbb hónap a május!
Nem kell félni ettől az időszaktól sem, ez nem azt jelenti, hogy álló nap szakad az eső, hanem pár naponta jöhet egy-egy vihar, ami előtt és után azonban napsütéses az idő. Az eső alatt pedig lehet romantikázni a szálláson!

Bár azt gondolhatja, nincs szükség előzetesen lefoglalt étkezésre, mert ezen is spórolhat, ilyen szállást nem fog találni. Reggeli mindenhol benne van az árban, s olyan jól lehet lakni vele, hogy vacsoráig bírja az ember.
A félpanziós ellátást (reggeli, vacsora) kifejezetten javasoljuk, mert bőséges a választék és jobb áron vacsorázhat a szálláshelyén, mint egy étteremben.

A szigeteken napközben elsősorban SPA szolgáltatások közül választhat, ha szeretne kikapcsolódni (arc-testkezelések, masszázsok, fürdők stb.), de a legtöbben a Maldív-szigeteken úgyis csak romantikázni akarnak, a szabadidőt pedig jól el lehet ütni “pancsolással”, napozással és sznorkelezéssel, így erre sem kell pluszba költeni.
Az igazán különleges élmény pedig este érheti, amikor találkozik a világító óceánnal, melyről IDE kattintva olvashat bővebben.

A legjobb ár 1.200€/fő körüli, melynek tartalma:
– Repülőjegy Bécsből oda-vissza
– Félpanziós ellátás
– Szállás 6 éjszakára
– Mindez MÁJUSban

A legkedvezőbb árú szálláshelyek általában az Equator Village, Sun Island Resort & SPA, The Barefoot ECO.

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT A KIVÁLÓ AJÁNLATOKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat