Vadnyugat - főkép - repulosutak.com

Amerikai Egyesült Államok – Vadnyugat

Kalandozzon közel 2 hetet az amerikai vadnyugaton, amely alatt nem csak a természet csodáival, de a nyugati part nagyvárosaival is megismerkedhet!

Vegyen részt egy kalandos vadnyugati körutazáson augusztusban, amely alatt Los Angelesből indulva meghódíthatja Las Vegast, megpillanthatja a csodás Grand Canyon-t, számtalan nemzeti parkot járhat körbe, valamint a lenyűgöző fekvésű San Franciscót is felfedezheti.

Legérdekesebb úti célok a körutazás során:

  • Los Angeles: Los Angelest a körutazás legelején fedezheti fel. A világ szórakoztatóiparának egyik fellegvárában lehetetlen unatkozni, hisz annyi minden érdekes és lenyűgöző. Az egész napos városnézés során Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive, Bel Air, Santa Monica és Venice Beach is meglátogatásra kerül.
  • Las Vegas: Los Angelest követően a rengeteg kaszinónak és szórakoztató egységnek otthont adó Las Vegast tekintheti meg. A nevadai sivatagban található kaszinóváros este mutatja legjobb formáját. A neonfényekkel kivilágított város örök élményt szolgáltat.
  • Grand Canyon: A Colorado folyó által kivájt meredek völgyszurdok, a Grand Canyon sem maradhat ki a vadnyugati kirándulásból. Az Arizonában található természeti szépség lenyűgöző vadságát veheti itt szemügyre, amely a 2 hetes utazás egyik csúcspontja lesz.
  • Nemzeti Parkok: Az utazás alatt több nemzeti parkot is útba ejt a programlista. Utah állam egyik kincse, a Bryce Canyon Nemzeti Park; a Virgin folyó által kifaragott mély kanyon, a Zion Nemzeti Park; illetve a Tioga hágón át megközelíthető Yosemite Nemzeti Park is a legérdekesebb természeti látnivalókkal kecsegtetnek a turisták számára, nem beszélve a Halál Völgyéről, amely a legmelegebb, legszárazabb éghajlatú vidék a Földön.
  • San Francisco: A körutazás végén a nyugati part egyik legérdekesebb városába, a különleges fekvésű San Franciscóba látogathat el. A városnézés alkalmával többek között a Golden Gate hidat, a Golden Gate parkot, a Union Square-t, az üzleti negyedet és a kikötőt tekintheti meg.

Los Angeles, Las Vegas, a Grand Canyon, San Francisco és még számtalan lenyűgöző úti cél 2020. nyarán:

  • Dátum: 2020. augusztus 13 – augusztus 25.
  • Időtartam:13 nap / 12 éj
  • Ellátás: Reggeli
  • Szálláshelyek az utazás során: Los Angeles 2 éj, Las Vegas 1 éj, Flagstaff – a Grand Canyon déli bejáratának közelében 1 éj, Page 1 éj, Bryce Canyon Nemzeti Park közelében 1 éj, Las Vegas 1 éj, Mammoth Lakes 1 éj, Mariposa 1 éj, San Francisco 2 éj.
  • Elhelyezés: középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban.

 

Kétágyas elhelyezéssel:

1.068.000 Ft/fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy a Budapest-Los Angeles és San Francisco-Budapest útvonalon, átszállással, turista osztályon; repülőtéri illetéket; utasonként egy max. 23 kg-os feladott bőrönd és egy max. 8 kg-os kézipoggyász; szállás tizenegy éjszakára, középkategóriájú szállodákban, kétágyas szobákban; reggeli; városnézések és programok a szükséges nemzeti park belépőkkel, különbusszal; magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt.

A részvételi díj nem tartalmazza:

ESTA (USA belépési engedély: 9 000 Ft/fő); ajánlott szervizdíj (helyszínen fizetendő: 60 USD); fakultatív programok; útlemondási biztosítás; utasbiztosítás; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen