Az öt legjobb egzotikus úti cél - repulosutak.com

Az 5 legjobb egzotikus úti cél

A világon számos gyönyörű trópusi desztináció megtalálható, de vajon melyek ezek közül a legjobbak?

1. Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek az Indiai-óceánban található félúton Srí Lanka és India között. A szigetvilágot 26 atoll alkotja, és híres fehér homokos tengerpartjairól, illetve luxus szállodáiról. Az északi Atollokra a szörfösök szerelmeseinek érdemes menni, valamint ha itt járunk, nem szabad kihagyni a gyönyörű korallzátonyok közötti búvárkodást.

Maldív-szigetek - repulosutak.com

2. Bora Bora, Tahiti

Bora Bora a csendes-óceáni szigetvilág része, és különlegessége, hogy egyben magas hegycsúcsok és a homokos tengerpartok is alkotják. A sziget kulturálisan is rendkívül gazdag. A hivatalos nyelv a francia és a gasztronómiát is áthatja a gallon hatás.

Bora Bora - repulosutak.com

3. Riviera Maya, Mexico

Riviera Maya a Yucatán-félsziget csúcsán helyezkedik el, és magában foglalja Cancún Playa del Carmen üdülőhelyeit és a lenyűgöző Cozumel-szigetet. A közelben található Tulum ősi romjai is, amit érdemes meglátogatni egy kirándulás során.

Cancun - Mexikó - repulosutak.com

4. Kauai, Hawaii

Kuai valóban egy igazi zöld sziget. Trópusi tengerpartok, hegycsúcsok, vízesések és a esőerdők tarkítják a láva alakította tájat.

Kirándulhatunk a Napali partról egészen a hegycsúcsig, ahonnan lenézhetünk a Hanalei-öböl-re, illetve felfedezhetjük a Waimea-kanyont is. További látnivalók: fókák a parton, bájos tengerparti városok, színes korallzátonyok, trópusi kertek, vad vízesések és remek szörfölési lehetőségek.

Kuai - Hawaii - repulosutak.com

5. Thaiföld legszebb partjai

Akik a Andaman Coast-ra érkeznek, általában Krabit vagy Phuketet választják a tengerparti kikapcsoldásra. A táj legkiemelkedőbb jellegzetességei a türkizkék tengerből kiemelkedő hatalmas mészkősziklák

Krabi - Thaiföld - repulosutak.com

Forrás:
https://www.addtobucketlist.com/the-15-best-tropical-vacations-yet/13/