Ausztrália - főkép - repulosutak.com

Az ötödik kontinens felfedezése – Ausztrália, Tasmánia, Új-Zéland

Ismerje meg Ausztráliát, az ötödik kontinenst! A körutazás alkalmával erre 3 hete lesz jövő év februárjában, melyben Ausztrália, Tasmánia és Új-Zéland is felfedezésre kerül!

Melbourne

A körutazás elején felfedezheti Melbourne-t, amely a második legnagyobb ausztrál város. Több felmérés szerint Melbourne a világ legélhetőbb városa. A városnézés alkalmával megismerheti milyen a modern felhőkarcolók között kávézni, majd szemügyre veheti többek között a  St. Patrick katedrálist, a Melbourne Cricket Ground-ot, a Federation teret és a Yarra-folyó parti sétányt is.

Hobart (Tasmánia)

Hobart Tasmánia fővárosa, amely Ausztrália legnagyobb szigete. A sziget legszebb látnivalói egyértelműen a nemzeti parkokban és a természeti szépségekben bújnak meg. Hobart Ausztrália második legrégebbi városa is egyben. A belvároson kívül a Bonorong Wildlife Park-ot is felfedezheti, amely Tasmánia legnépszerűbb vadasparkja.

Sydney

Sydney Ausztrália legnagyobb városa. Unatkozni lehetetlen ebben a gyönyörű városban, hisz izgalmas város benyomását kelti. Sydney az ausztrál nemzeti kultúra központja és a viszonylag kisebb népesség ellenére szinte majdnem akkora, mint Los Angeles. Itt megtekintheti a legismertebb látnivalókat, amelyekről a város is híres: az Operaház, a Hyde Park, a Parlament, valamint nem utolsó sorban a Harbour Bridge következik.

Sydney elővárosában a Featherdale Wildlife Park is meglátogatásra kerül, amely talán a program egyik meghatározó élménye is lehet. Az őshonos állatok megtekintése felejthetetlenné teheti az utazását. Kengurut, tasmán ördögöt, hangyász sünt is megpillanthat a parkban.

Ayers Rock

Az Ayers Rock, más néven Uluru bolygónk egyik legcsodálatosabb képződménye. Ez nem más, mint egy óriási homokkő sziklatömb. Az Uluru-Kata Tjuta Nemzeti Park az UNESCO Világörökségi listájára is felkerült. A különleges képződményt naplemente és napfelkelte alkalmával is megtekintheti a körutazás során.

Nagy-korallzátony

Egy egész napos kirándulás részese is lehet a Nagy-korallzátonyhoz. Ezen a hajókiránduláson lehetősége lesz megpillantani ezt a csodás helyet, úszkálhat, sznorkelezhet, illetve egy félig merülő tengeralattjáróból a tenger élővilágát is megcsodálhatja.

Új-Zéland

A körutazás utolsó harmada Új-Zéland felfedezéséről fog szólni. Megismerheti Christchurch városát, ahol a Nemzetközi Antarktisz Központ meglátogatásában lehet része. Az Artúr-hágót és a Ferenc József-gleccsert is meglátogathatja. Utóbbit egy német geológus fedezte fel és nevezte el az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodójáról. A legnépszerűbb motorcsónakos helyek egyikébe, Queenstown-ba is ellátogathat, ahol is a Shotover és a Kawarau folyókon kipróbálhatja ezt a sportot. A körutazás a Milford Sound-ot is útba ejti, amely Új-Zéland legismertebb fjordja. Völgyének fekvését a hegyekből lefelé haladó hatalmas gleccserek alakították ki.

Auckland

A körutazás vége Aucklandról fog szólni, amely Új-Zéland legnagyobb városának tekinthető. Városnézése alkalmával a Victoria Parkot és a Westhaven kikötőt is útba ejtheti. A városnak rendkívül különleges és szerencsés a földrajzi fekvése. Vulkáni kúpok sora szegélyezi, partján öblök és strandok sorakoznak, nem beszélve a gyönyörű kikötőkről.

Ismerje meg az ötödik kontinenst – Ausztrália, Tasmánia, Új-Zéland felfedezése 2020. februárjában:

  • Dátum: 2020. február 08. – 2020. február 29.
  • Időtartam: 22 nap / 19 éj
  • Ellátás: reggeli + 5 főétkezés
  • Szálláshelyek az utazás során: Melbourne 3 éj, Hobart 2 éj, Sydney 2 éj, Ayers Rock 1 éj, Cairns 3 éj, Sydney 2 éj, Christchurch 1 éj, Ferenc József-gleccser közelében 1 éj, Queenstown 2 éj, Rotorua 1 éj, Auckland 1 éj.
  • Elhelyezés: középkategóriás szálláshelyek (szállodák, motel, lodge) 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.

Kétágyas elhelyezéssel:

1.498.200 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegyeket Bp. – Dubaj – Melbourne és Auckland – Dubaj – Bp. útvonalon átszállással; repülőjegyet Sydney – Christchurch útvonalon menetrend szerinti járatokkal; belföldi repülőjegyeket a program szerint; a transzfereket és a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal; 2 éjszakát Tasmaniában; 11 éjszakát Ausztráliában; 6 éjszakát Új-Zélandon középkategóriás szálláshelyek (szállodák, motel, lodge) 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban; ellátásként: 19 reggelit + 5 alkalommal főétkezést; további főétkezéseket a repülőgépen (a repülőgépen felszolgált étkezések mennyisége nem egyenértékű egy hagyományos szárazföldi ellátással); városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint; belépőjegyek árát a programokhoz (kivéve fakultatív programok); magyar idegenvezetést; ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító).

A részvételi díj nem tartalmazza:

Belföldi repülőjegyek: 980,- USD / fő (irodánkban, készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!) az alább jelzett időpontig; repülőtéri illetéket: kb. 278.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!); a programban megjelölt fakultatív programok árát; ausztrál vízumot, amennyiben irodánk végzi az elektronikus ügyintézést, úgy annak díja: 3.500,- Ft / fő, ebben az esetben a mellékelt kérdőív leadásának határideje: 2019. dec. 9.; regisztrációs díj és környezetvédelmi adó Új-Zélandon: 32,- USD + 3.500,- Ft ügyintézési díj – Az USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. december 9.! Ehhez kérjük, hogy ÚTLEVELÜKET, vagy az arról készült SZÍNES SCANNELT(NEM FÉNYMÁSOLT) másolatot irodánkba leadni, vagy e-mailben megküldeni szíveskedjenek! Továbbá nem tartalmazza a kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást: 1,5 %; szervízdíjat / borravalót: 100,- USD / fő (helyiek számára, pl. buszsofőrök részére); valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő egyéb személyes jellegű kiadásokat; 15 – 19 fő indulása esetén a 121.900,- Ft-os / fő felárat.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen