Állati karácsony - repulosutak.com

BÓNUSZ tippek: háziállatod karácsonyi megajándékozásához

KARÁCSONY

Tippek, ötletek

KUTYÁKNAK

Válassz egy aranyos téli ruhát kis kedvencednek, hogy ne fázzon a téli hidegben, vagy ha kutyusod nem a fázós típus közé tartozik, akkor válassz neki olyan nassolni valót, ami a fogát is tisztítja, miközben eszi, így nem csak örömet, hanem még egészséget is ajándékozol kedvencednek!

CICÁKNAK

Egy kaparófa mindkettőtök életét megkönnyíti: bútoraid épségben maradnak, és cicád is büntetlenül élvezheti a karmolászás örömét! Más típusú ajándékra gondoltál? Akkor tegyél neki a fa alá olyan cica csemegét, amelyet máskor az év során biztosan nem vásárolnál meg neki, de az ünnep alkalmából szívesen elkényeztetnéd!

NYUSZIKNAK

Vegyél neki egy-két új játékot! Így amikor nem vagy otthon napközben, nem fog unatkozni, hiszen lefoglalja magát az újdonságokkal. A legjobb egy többfunkciós játék, mint pl. egy falabda kis lyukakkal és, csengettyűvel a közepén, amit rágcsálhat, vagy épp a csengettyűt próbálhatja kiszedni, amit természetesen nem tud, ezért ez hosszú ideig lekötheti a figyelmét.

TENGERI MALACOKNAK

Egy kiegészítő a ketrecébe remek ajándék lesz tengeri malacodnak: vegyél például egy fából / fűzfavesszőből / szénából készült házikót vagy alagutat, melyben ide-oda császkálhat, bújócskázhat.

Ingyenesen letölthető ajándékkártyák

KATTINTS A GOMBRA!

Kattints az alábbi gombra az  ingyenesen ajándékkártyákért!
Miután kattintottál, nyomtasd ki és a vonalak mentén vágd el, így összesen 8db ajándékkártyád lesz. Nem elég? Akkor több példányban nyomtasd ki! 🙂

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat