Florida - Jamaica - repulosutak.com - főkép

Florida és Jamaica megismerése, tengerparti pihenéssel

Ismerje meg Florida dinamikusan fejlődő világvárosát, Miamit, valamint utazzon el a Karib-térség egyik legszebb strandjait magáénak tudó Jamaicára!

FLORIDA – MIAMI

Miami az Amerikai Egyesült Államok egyik leggyorsabban fejlődő metropolisza. A több mint 400 ezer lakosú városban a lakosság két harmadának spanyol az anyanyelve, míg az angolt csak a lakosság negyede tekinti anyanyelvének. Miami Amerika egyik legtisztább városának tekinthető a tiszta és friss levegője, valamint a rendezett utcái miatt. Ha tengerparti nyaralását egy világváros közvetlen környezetében töltené, akkor tökéletes választás a számára.

Az utazás alatt egész napos városnézésekkel fedezheti fel a legdélibb amerikai nagyvárost, közben pedig a szabad programok alkalmával a tengerparton pihenhet. Felfedezheti többek között a híres Art Deco negyedet, a Holocaust emlékművet, a Little Havanna negyedet (Miami kubai negyedének tekinthető), a Coral Gables negyed gyönyörű épületeit, valamint a belváros felhőkarcolóit. Meglátogathatja ezen kívül még a Vizcaya-kastélyt, illetve a kikötő melletti Bayside Marketplace-t is körbejárhatja.

Egy egész napos kirándulás részese is lehet a floridai Key West városig a korallszigeteken át, amely közben Florida egyik legcsodálatosabb látványosságát is megismerheti. A Key West városig vezető úton a szárazföld déli részéből induló szigetláncolatot, az az a Florida Keys-t csodálhatja meg. Az odavezető út kb. 200 km hosszú, 32 szigetet érint és 42 hídon kell átkelni.

JAMAICA – KINGSTON – OCHO RIOS

Az utazás második fele Jamaicában fog telni. Jamaica a Karib-tengeren fekszik, a Nagy-Antillák szigetcsoportjához tartozó szigetország. Sok felfedezni való, meseszép fehér homokos tengerpartok és sokszínű környezet jellemzi az országot.

Jamaicai felfedezését a fővárosban, Kingstonban kezdheti meg. Érkezése után meglátogathatja a Devon House-t, amely egy 19. század végén épült kúria és Jamaica első fekete bőrű milliomosa építtette. A kingstoni kitérőt követően érkezhet meg a karib-tengeri üdülővárosba, Ocho Riosba. A város központi fekvése miatt ez a legjobb kiindulóhely az ország különböző részeibe induló kirándulásoknak. Többek között egy közeli működő ültetvényre, a Sun Valley Plantationhoz utazhat, majd ezután következik egész Jamaica legnépszerűbb látványossága, a Dunn’s River Falls (Dunn folyó vízesései). A környék felfedezését a Fern Gully megtekintésével zárhatja, amely egy 5 km hosszú páfrányfélékkel körbenőtt útszakasz. Ocho Riosban a további napokon kedve szerint pihenhet vagy a tengerparton ki is kapcsolódhat.

Hazautazás előtt a főváros, Kingston mélyebb felfedezésére is lesz egy napja. Kingston belvárosi történelmi építményeit, a Nemzeti Hősök Parkját, az Emancipáció Parkját és az új város modern épületeit is megtekintheti, majd egy látogatás következik Bob Marley egykori lakóházában, amely mára már múzeumként üzemel.

Florida, majd Jamaica felfedezése, városlátogatásokkal és tengerparti pihenéssel 2020. tavaszán:

Dátum: 2020. március 30 – 2020. április 11.

Időtartam: 13 nap / 11 éj

Ellátás: Miamiban 5 amerikai reggeli; Jamaicán félpanzió

Szálláshelyek az utazás során: Miami Beach – 5 éj, Ocho Rios – 6 éj

Elhelyezés: a Miami Beachen 4*-os, Ocho Riosban 3*-os szállodában.

Kétágyas elhelyezéssel:

885.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

A repülőjegyeket; a helyi autóbuszokat; a 11 éjszakai szállást a fent megadott ellátással; a csomaghordást a jamaicai szállodában; tartalmas programokat belépődíjakkal; az útlemondási biztosítást valamint az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (150.500 Ft, ez az összeg nagy eséllyel véglegesnek tekinthető); a borravalókat; a fakultatív programok költségeit; esetleges vízumköltségeket; utasbiztosítást; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást; illetve az ESTA engedélyt (de ha valaki már rendelkezik érvényes amerikai vízummal, nem kell ESTA engedélyt igényelnie, az amerikai vízum a lejáratának napjáig jogosít a beutazásra).

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen