Fokváros és környéke - főkép - repulosutak.com

Fokváros és környéke – A nagy fehér cápák birodalmának felfedezése

Fedezze fel Dél-Afrika egyik legnagyobb városát, Fokvárost és környékét, majd pillantsa meg testközelből a nagy fehér cápákat a nyílt tengeren!

Fokváros

A körutazás elején Dél-Afrika egyik legnagyobb városát, Fokvárost ismerheti meg testközelből. A város elhelyezkedése miatt több ismert nevezetesség is elérhető akár autóval is. A varázslatos szépségű Tábla-hegyet is felfedezheti, amely Fokváros egyik szimbóluma. A hegyről tökéletes kilátás nyílik a városra és a végtelen Atlanti-óceánra. A várostól nem messze található a Jóreménység-foka, amely a tengerészek körében híres.

Fóka-sziget

Itt fog történni az első nagy fehér cápa les. A sziget környéke a nagy fehér cápák birodalma. A világon egyedül itt megfigyelhető a nagy fehér cápák híres kiugrása az óceánból. A napfelkeltét követő órákban a legaktívabbak a vízi ragadozók, így a cápa les is ekkor fog történni.

Nyílt óceáni cápás merülésre a körutazás későbbi szakaszában is lehetősége lesz a Jóreménység-fokától délre. A nyílt tengeren a rendkívül gyors makócápákat tekintheti meg, de akár bálnacsordák is keresztezhetik majd a hajó útját.

Fokföldi-félsziget

A félszigeten merülhet és megfigyelheti a tengeri állatokat. A medvefókákat például testközelből láthatja, hisz nagyon kíváncsi egyedek és egészen közel merészkednek az emberekhez. Mindemellett meglátogathatja a közeli egykori börtönszigetet, a Robben Island-ot is, amelyben egykor Nelson Mandela is raboskodott. A börtön ma már múzeumként várja látogatóit.

Aquila Park

A szavannák világát idéző parkban egész napos szafari programok várják. A parkban olyan állatok találhatók, mint a vízilovak, krokodilok, zsiráfok vagy éppen oroszlánok. A program kiváló lehetőséget kínál a gyönyörű természetfotók gyarapítására.

Stellenbosch

A körutazás végén egy Fokvároshoz közeli, világhírű borvidékre is ellátogathat, mégpedig a Stellenbosch-i borvidékre. Innen származnak egész Dél-Afrika legjobb borai. A borozgatást egy Stellenbosch határában fekvő gepárd-központ megtekintésével teheti még érdekesebbé.

Fokváros és környékének körbeutazása, nyílt óceáni merülés és nagy fehér cápa les:

Dátum: 2020. június 25 – július 6.

Időtartam: 12 nap / 9 éj

Ellátás: félpanzió

Szálláshelyek az utazás során: Simon’s Town –  Grosvenor House – 9 éj.

Elhelyezés: helyi 4*-os vendégházban, kétágyas szobákban.

Kétágyas elhelyezéssel:

1.050.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

helyi magyar profi idegenvezető; magyar nyelvű asszisztencia a merüléseknél és végig az egész programon; 9 éjszakai szállást, helyi 4 *-os vendégházban, kétágyas szobákban; félpanziós ellátás; transzfer.

A részvételi díj nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegyet illetékkel (kb. 235 000 Ft); útlemondási biztosítást (1,5%).

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen