A FOR TWO KFT. CSAPATA

Rólunk mondták:

Kobale Lilla - repulosutak.com

Kobale Lilla

Több mint 20 éve alapítottuk meg az irodát férjemmel Walterrel és sok-sok éven keresztül még a kutyánk is velünk járt dolgozni. Rengeteget utaztam a világban, amit azután hasznosítani tudtam az üzleti életben is. 2002-ben ikreim születtek és az utazás kicsit háttérbe szorult. Mind a privát mind a szakmai életben nagyon fontosnak tartom az állandó fejlődést, változást ezért két éve elkezdtünk nagyon intenzíven a hajós utakkal foglalkozni, melynek eredményeként elmondhatom, hogy Magyarországon a “hajózás”szakértői lettünk, külön “Hajósutak” irodát is nyitottunk. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat. Saját utazásaimnál a kalandot és a spiritualitást keresem. Célom, hogy munkánkon keresztül egyre több elégedett utasra szert tegyünk és mindig tovább fejlődjünk. Remélem, hogy sokukkal személyesen is tudok majd találkozni.

Walter Kobale - repulosutak.com

Kobale Walter

Több, mint 50 év a föld különböző tájain szerzett turizmusbeli tapasztalattal a hátam mögött a csapat legidősebb tagjának számítok. A mai napig “karmesterként” a háttérben aktív szerepet vállalok cégem életében, mivel még mindig túl fiatalnak érzem magam a “megálláshoz”. A téli síelések mellett a golf a kedvenc sportom és imádok zenét hallgatni, teljes hangerővel a mercimből, főleg feleségemmel és ikreimmel Somával és Sebastian-al.

Budai Iroda

Csepregi Csilla - repulosutak.com

Csepregi Csilla

Csepregi Csilla vagyok, a For Two Group alapító tagjaként 1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem. A turizmus nagyon érzékeny a változásokra, legyen az politikai, természeti vagy akár kulturális jellegű, így az „álom megvalósítása” sok esetben nagy kihívás is, de Én ezt szeretem! Szerencsésnek tartom magam, hisz a szakmám egyben a hobbim is! Nagyon sok helyen jártam már a nagyvilágban a karibi térségtől Távol-Keletig, a mediterrán térségtől, Afrika híres vadrezervátumáig, ami segít abban, hogy egy ajánlatkérésnél, a saját tapasztalataimra hagyatkozva, az utazó igényeit szem előtt tartva sikerül mindig a legoptimálisabb lehetőséget kínálnom! Mit jelent számomra az utazás? Közelebb hozza a világot, a horizonton kívüli ismeretlent. Az utazás nekem az idő hármaspontja, ahol a múlt, jelen és jövő találkozik, hisz megismerkedhetek ősi kultúrákkal, tapasztalhatom a mai kor vívmányait és rácsodálkozhatom a jövő titkos hozományára! Ezt kínálom most Önnek is kedves utazó, mert UTAZNI JÓ!

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika

Tax Erika vagyok, 15 éve a For Two Group vezető értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 20 éve, a hobbim is. Az értékesítés mellett a Teletext és a honlapon (repulosutak.com) szereplő ajánlatok összeállítása a feladatom. Sokat köszönhetek hűséges törzsutasaimnak. Kedvelem a természetet, az állatokat és a japán autókat. Úticélok, amiket a legjobban szeretek: Karib térség, Ázsia, Indiai-óceán, Afrika és Közel-Kelet. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első! Kérem, tiszteljen meg bizalmával, szeretettel várom megkeresését következő utazása megszervezéséhez! …mert minden a bizalomnál kezdődik…

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta

Kolláth Berta vagyok a For Two Group utazási tanácsadója a cég budai irodájában. 2014. óta foglalkozom utazásszervezéssel, én magam is nagyon szeretek utazni, ezért választottam ezt a szakmát. Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Szabadidőmet leginkább barátaimmal töltöm, illetve családi körben. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.

Debreczenszki Kinga - repulosutak.com

Debreczenszki Kinga
(gyermekáldás örömteli feladataival foglalkozik jelenleg)

Debreczenszki Kinga vagyok, a For Two Group utazási tanácsadója a cég budai irodájában. 2004. óta foglalkozom utazásszervezéssel, fontosnak tartom a szervezettséget és a precíz munkát. A mindennapokból kikapcsol egy kör futás a Margitszigeten vagy a barátokkal egy jó beszélgetés. Főiskola után Olaszországban dolgoztam, Velence közelében és a Garda-tónál. Azóta is az egyik kedvenc helyem Olaszország. Szeretem a mediterrán hangulatú országokat, az ott élő emberek mentalitását, a hangulatos kisvárosokat, kikötőket és a tengeri herkentyűket. Saját utazásaimnál megpróbálok mindig új úticélt választani, ahol felfedezhetem a számomra még ismeretlen városokat, látnivalókat és a helyi kultúrát.

Marketing

Kalapos Adrienn

Kalapos Adrienn

2018. április óta dolgozom a For Two Group-nak marketing asszisztensként. Korábban marketing ügynökségen dolgoztam, ahol megismerkedhettem a marketing alapjaival. Izgatottam várom a feladatokat a For Two Groupnál! Szabadidőmben imádok utazni!

Pesti Iroda

Rigó Katalin - repulosutak.com

Rigó Katalin

Rigó Katalin vagyok a Hajosutak.com utazási tanácsadója. Először gyakornokként kezdtem el dogozni az irodában majd 2011 őszétől erősítem az értékesítő csapatot a cégnél. Szeretek itt dolgozni, mert jó érzés adni az embereknek ill. megszervezni az utasoknak a tökéletes nyaralásukat, pihenésüket. Szabadidőmben természetesen az utazáson kívül szeretek sorozatokat nézni és könyveket olvasni. Otthon egy macska és egy teknős vár, akikkel való törődés a nap végén egy kis felfrissülést jelent számomra. Remélem személyes tapasztalataimmal még tökéletesebbé tehetem majd utazásaikat.

Kazi Ilona - repulosutak.com

Kazi Ilona

Kazi Ilona vagyok a Hajósutak.com Utazási Iroda legfiatalabb tagjaként erősítem a Fortwo Group csapatát. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem és a szakmai gyakorlatom alkalmával kerültem az irodába, itt ismerkedtem meg a szakma alapjaival és betekintés nyertem a hajózás világába, mely azonnal le is nyűgözött engem. Legfőbb célom a munkámban, hogy az általam szervezett utazások során az utasaim is beleszeressenek ebbe a luxus kivitelezésű kikapcsolódási módba. Fiatalságom ellenére minden korosztállyal megtalálom a közös hangot, próbálom az utasok igényeit maximálisan kielégíteni. A munkám után az házi állataim nyújtanak kikapcsolódást, illetve felfrissülést jelentenek számomra a baráti társaságommal közösen szervezett programok. Egyik fontos alapelvem, hogy nem az számít milyen desztinációt választ az ember, hanem hogy kiket választ útitársául, mivel nagyrészt ők határozzák meg az utazás hangulatát.

Sánta Mariann - repulosutak.com

Sánta Mariann

Sánta Mariann vagyok, a Hajósutak.com utazási tanácsadója. Az idegenforgalmi középiskola, majd főiskola befejezésétől, 2002 óta dolgozom aktívan a turizmusban. Az első két év ismerkedés volt a szakmával és az utazásszervezés folyamatával, azóta pedig folyamatosan utazásszervezéssel foglalkozom. Munkámban a legfontosabbnak azt tartom, hogy mindenki az elképzelésének, elvárásának megfelelő színvonalat és szolgáltatást kapja az utazás alatt. A szabadidőmet legszívesebben a családdal és a barátokkal töltöm, ha lehet aktív programokkal vagy kertészkedéssel. Általában kikapcsol egy jó könyv, de a gondolataimat igazán egy kihívásokkal teli puzzle tereli el. Remélem a tapasztalataimmal segíteni tudom tartalmasabbá tenni az Ön nyaralását, utazását.