Karácsonyi ajándék - repulosutak.com

Karácsonyi ajándék tippek Édesanyának

KARÁCSONY

Kedves Érdeklődő!

Kérjük, engedje meg, hogy az elkövetkezendő napokban a karácsonyi cikkeinkben tegező formában szólítsuk meg Önt, hiszen ez az egyik legszemélyesebb, legmeghittebb téma az év során.

Bizalmát előre is köszönjük!

Immáron tegező formában, sok szeretettel köszöntünk Téged! Első cikkünkben az Édesanyák megajándékozásához adunk tippeket!
Vesd bele magad a ForTwo (Repulosutak.com, Hajosutak.com) ötleteinek tárházába!

Pénztárcakímélő

KÉZZEL KÉSZÍTETT

A kézzel készített karácsonyi ajándékokhoz rengeteg ötletet kaphatsz a különféle “kreatív, csináld magad” weboldalakon, illetve Facebook oldalakon, csoportokban.
Remek ajándék lehet Édesanyádnak például egy kötött kesztyű, amelyet te készítettél!

KÜLÖNBÖZŐ FELAJÁNLÁSOK

Ajánlj fel Édesanyádnak olyan dolgokat, amelyeket alapesetben az ő végez/készít el, vagy biztosan tudod, hogy nagyon örülnek neki. Ezt a felajánlást egy gyönyörű levélpapírra, vagy akár egy csodaszép karácsonyi képeslapra írva adhatod át karácsonykor. S mik is lehetnek ilyen “ajánlatok”, azt Te tudod a legjobban, de természetesen segítünk ebben is. Például:

“1 hónapon át – a hónapot Anya, Te határozhatod meg – én takarítom az egész lakást / minden nap elmosogatom az összes koszos edényt / minden nap én főzőm meg a napi főételt / minden nap én viszem a kutyát sétálni

SZÉPSÉGÁPOLÓ TERMÉK

Melyik Anyuka ne örülne egy extrán puhító, tápláló, öregedésgátló, bio és mindenféle remek alapanyagot tartalmazó kézkrémnek, sarokkrémnek, arckrémnek, tusfürdőnek … és még sorolhatnánk!

HA SZERETI AZ ÉDESSÉGET

Édesszájú anyukáknak remek pénztárcakímélő ajándék, ha elkészíted a kedvenc süteményét és ráírsz egy kedves szót, vagy akár rövidebb mondatot.

Aranyközépút

FOTÓKÖNYV vagy FÉNYKÉPES NAPTÁR

Rólad/rólatok, unokákról (ha már vannak) készült csodálatos, személyre szóló ajándék!

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Egy utalvány nagyon hasznos és egyben hatalmas örömet is okozhat, kiváltképp ha olyan helyre kap utalvány, amit egyébként csak ritkán engedhet meg magának. Pl.:

  • Fodrászához / Kozmetikusához
  • Kedvenc ruhaboltjába/ Könyvesboltba
  • Masszőrhöz / Gyógyfürdőbe / Szaunaparkba
  • Jógaórákra / Piláteszórákra

SZÉPSÉGCSOMAG

Hogy ha nem tudod, milyen termékeket használ Édesanyád, de szépségcsomagot szeretnél adni neki karácsonyra, javaslatunk, hogy vásárlás előtt titokban nézd meg az otthoni termékeit, gyorsan fotózd le őket a telefonoddal, így nem tévedhetsz a boltban. Biztos a siker!

FESSETEK EGYÜTT!

For Two, Repülősutak és Hajósutak csapataEgyre jobban kezd terjedni Magyarországon is az a szórakoztató program, amely során 15-20 fő egy meghatározott festményt konkrét instrukciók alapján lefest (lemásol). Az instrukciók annyira pontosak, hogy aki azt hiszi magáról, úgy rajzol/fest, akár egy 3 éves, meg fog lepődni, mert ő is profi szintű eredményt fog kapni! Kipróbáltuk, valóban így van!
Mindemellett ez nem csupán kikapcsolódás, de minőségi idő is, melyet együtt tölthettek!

FELDOBOX

Számtalan lehetőséget kínál a Feldobox élményajándék, amely ajánlatait nálunk, a VIII. kerületi Práter utca 24. szám alatti irodánkban is megveheted.

Örök emlék

Mi más nyújthatna örök emléket, mint az utazás!

Ráadásul “két legyet egy csapásra” ajándéknak számít, hiszen idén karácsonyi ajándék, jövőre pedig szüli-/névnapi ajándék lehet az utazás alatt készült fényképekből összeállított fotókönyv.

UTAZÁSI AJÁNDÉKUTALVÁNY vagy UTAZÁS

Ajándékutalványt IDE kattintva igényelhetsz!

Ajándékutalvány - repulosutak.comEz az igazi “Örök emlék” ajándék!

Következő cikkünkben az Édesapák állnak a célkeresztben!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat