Karácsonyi ajándék - repulosutak.com

Karácsonyi ajándék tippek Édesapának

KARÁCSONY

Kedves Érdeklődő!
A mai cikkünkben az Édesapák karácsonyi megajándékozásához adunk tippeket, hogy idén végre más is legyen a fa alatt, mint zokni és nyakkendő!

Pénztárcakímélő

KÜLÖNBÖZŐ FELAJÁNLÁSOK

Biztosan örülni fog Édesapád, ha karácsonyi ajándékként szép papírra, karácsonyi képeslapra írva felajánlod, hogy 2017-ben te nyírod le a füvet! A fűnyírás mellett bármilyen más ház körüli munka elvégzését felajánlhatod, amelyet eddig ő végzett, s te is el tudod végezni.

ÁPOLÓ TERMÉK

Talán azt gondolod, hogy a férfiak semmilyen ápoló terméket nem használnak, pedig ez nem igaz. Az ápoló termékektől legjobban idegenkedő férfiak is használnak az arcszőrzetükhöz termékeket. Lehet ez borotvahab, arcszesz vagy akár szakállvágó. Lesd meg a fürdőszobai termékeit, így a boltban biztosan a megfelelőt fogod választani!

ÉTEL-ITAL

Ha csak rántottát tudsz készíteni, vagy még éppen csak próbálkozol a főzéssel, akkor kifejezetten értékelni fogja Édesapád, ha karácsonyi ajándékba megkapja tőled a kedvenc ételét, süteményét!

Sör, bor, pálinka… Nagy valószínűséggel nem fogsz mellé, bármelyiket is választod a három közül.

Aranyközépút

BŐRPÉNZTÁRCA

Hacsak nem az elmúlt 2 évben kapott bőr pénztárcát, akkor biztos, hogy már elhasználódott, ideje lecserélni a régit. Ha a bőrösnél lehetőség van rá, akkor kérd őket, hogy “égessék bele” Édesapád monogramját.
Akár monogramos, akár nem, ez egy kivételes ajándék lehet karácsonyra!

ING, PULÓVER

Valószínűleg nehéz rávenni Édesapádat, mint a legtöbb férfit, hogy vásároljon magának új ruhákat, pedig már szükséges lenne pár újabb pulóver, ing.
Ha eddig még nem figyelted meg, milyen színű, stílusú ruhákat hord, akkor nézz be a szekrényébe! A méretet is nézd meg, hogy könnyedén tudj választani a boltban.

BOROTVÁLKOZÓ SZETT

A pénztárcakímélő megoldástól ez annyiban tér el, hogy javaslatunk szerint egy teljes szettel lepd meg Édesapádat karácsonyra, ne csak egyetlen termékkel.

FELDOBOX

Számtalan lehetőséget kínál a Feldobox élményajándék, amely ajánlatait nálunk, a VIII. kerületi Práter utca 24. szám alatti irodánkban is megveheted.

Örök emlék

Örök emléket az élményajándékok nyújthatnak!

UTAZÁSI AJÁNDÉKUTALVÁNY vagy UTAZÁS

Ajándékutalványt IDE kattintva igényelhetsz.

Ajándékutalvány - repulosutak.comEz az igazi “Örök emlék” ajándék!

Városnézés a közelben, vagy esetleg távolabb?
Moszkva városnézés
– Norvégia körutazás

Ha kalandosabb utazást ajándékoznál, akkor Szingapúrt vagy Havannát javasoljuk:
– Szingapúr
Norvég fjordok - repulosutak.com

Ha a lehető legtöbbet szeretnéd belesűríteni az utazásba, akkor egy tavaszi hajóutat válassz a Baltikumba vagy egy nyárit a norvég fjordokhoz.
6-9 éjszakás hajóutak: Baltikum
6-9 éjszakás hajóutak: Norvég Fjordok

Következő cikkünkben a Lánytestvérek állnak a célkeresztben!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat