Karácsonyi ajándék - repulosutak.com

Karácsonyi ajándék tippek Feleségnek, Barátnőnek

KARÁCSONY

Pénztárcakímélő

HOME WELLNESS

Magyarul otthoni wellness. Feleséged, barátnőd hálás lesz, ha karácsonyi ajándékba egy lazítós, romantikus délutánt, estét adsz neki. Mit is jelent ez?
Amikor lement a nap, kezdődhet a program:

  • gyertyák a lakásban és fürdőszobában mindenfelé,
  • finom illatú habfürdővel, fürdősóval “fűszerezett” víz a kádban,
  • mellette a kedvenc magazinjának aktuális száma,
  • ezt követően egy masszázs lazító masszázskrémmel vagy olajjal. Ha úgy érzed, nem tudsz masszírozni, akkor ezt a részt kiválthatod egy finom teával, amit beszélgetés közben fogyasztotok el.
  • Ezeket a programokat követően jöhet egy könnyű vacsora, amit biztosan el tudsz készíteni: mozzarella golyók, olívabogyók és paradicsomszeletek egy tányéron, mellé pirítós. Természetesen a vacsorát is gyertyafény kíséretében költsétek el!
  • A teljes program alatt kellemes zene szóljon! Keress rá a zenék között a relax szóra, bőven lesz találat! Nem kell foglalkoznod folyton újabb és újabb kereséssel, ha egy 3-4 órás verziót választasz.

FELAJÁNLÁSOK

Feleségedet, barátnődet szuperboldoggá teheted, ha karácsonyi ajándékba adod neki, hogy mostantól minden nap, amikor ő főz, te mosogatsz!
Nem szeretsz mosogatni, akkor a heti porszívózást vállald! 🙂

KEDVENC FILMEK

Ismered a kedvenc filmjeit? Vagy legalább azokat a filmkategóriákat, amelyeket szeret? Ha otthon nincsenek filmjeitek, vagy csak kevés van olyan, amit szívesen néztek együtt, akkor tölts le legalább 10 db-ot, vagy vegyél “párszázas” DVD-ket a hipermárketek elektronikai osztályán vagy elektronikai boltban.

Aranyközépút

PARFÜM

Fogyóban a parfümje? Örülni fog, ha karácsonyra kap tőled egy újabb üveggel!

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Nem lőhetsz mellé, ha ruha-/cipőboltba vagy drogériába szóló ajándékutalványt adsz feleségednek, barátnődnek karácsonyi ajándékba!

KÖZÖS FŐZÉS

Nem, nem otthon. 🙂 Olyan élményt nyújthat egy közös főzés egy külső helyszínen megszervezett formában, amit nem is gondolnál! Kicsit olyan, mint egy randi, kicsit olyan, mintha otthon lennétek. A közös főzés alkalmat ad arra, hogy megtudjátok, hogyan tudtok együttműködni, illetve arra, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz!
Írd be a keresőbe, hogy “közös főzés” és máris válogathatsz a lehetőségek közül!

FELDOBOX

Számtalan lehetőséget kínál a Feldobox élményajándék, amely ajánlatait nálunk, a VIII. kerületi Práter utca 24. szám alatti irodánkban is megveheted.

Örök emlék

Örök emléket az élményajándékok nyújthatnak!

UTAZÁSI AJÁNDÉKUTALVÁNY vagy UTAZÁS

Ajándékutalványt IDE kattintva igényelhetsz.

Ajándékutalvány - repulosutak.comEz az igazi “Örök emlék” ajándék!

Lepd meg párodat egy ROMANTIKUS nyaralással!

Következő cikkünkben a Férj / Barát áll a célkeresztben!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat