Karácsonyi ajándék - repulosutak.com

Karácsonyi ajándék tippek Fiútestvérnek

KARÁCSONY

 Kedves Érdeklődő!
A mai cikkünkben az Fiútestvérek karácsonyi megajándékozásához adunk tippeket!

Pénztárcakímélő

KÜLÖNBÖZŐ FELAJÁNLÁSOK

Öcséd/bátyád nagy valószínűséggel – hacsak nem szakács, vagy hobbiszakács – nem tud sokféle ételt elkészíteni, ezért pénzét sokszor költi különböző házhoz rendelhető ételekre, vagy junkfoodra (pl. hamburger, pizza).
Ajánld fel, hogy néhányszor ebédet főzöl nála hétvégén!
Így nem csak spórolsz neki, de még egészséget is ajándékozol, ha jó minőségű, zsír- és szénhidrátszegény ételeket készítesz neki!

NÉVJEGYKÁRTYATARTÓ

Ha a tesódnak olyan munkája van, ahol rendszeresen találkozókra kell járnia, névjegyet kell osztania (pl. értékesítő), akkor biztosan örülni fog egy névjegykártyatartónak, amelybe ékes betűkkel belegravíroztatod a monogramját! Elegáns és személyes karácsonyi ajándék!

TELEFONTOK

Repedezett, szakadozott a telefonja tokja? Ajándékozz neki a személyiségének, stílusának megfelelő telefontokot! Nem csak pénztárcakímélő, de hasznos ajándék is egyben!

Aranyközépút

OKOSÓRA

Ha fiútestvéred rajong az “okoskütyük”-ért, akkor tökéletes karácsonyi ajándék lesz számára az okosóra! Ma már elegáns darabokat is kínálnak a különböző cégek, nem csak a “bumszlik” vannak a piacon.

PARFÜM

Örök érvényű ajándék!

BŐRTERMÉKEK

Hogy mit értünk ez alatt? Bőrkesztyű, bőröv, bőr aktatáska, bőr határidőnapló… stb. Az ilyen termékek mindig hasznosak, elegánsak és minőségiek, így kiváló ajándékként szolgálnak karácsonyra!

FELDOBOX

Számtalan lehetőséget kínál a Feldobox élményajándék, amely ajánlatait nálunk, a VIII. kerületi Práter utca 24. szám alatti irodánkban is megveheted.

Örök emlék

Örök emléket az élményajándékok nyújthatnak!

UTAZÁSI AJÁNDÉKUTALVÁNY vagy UTAZÁS

Ajándékutalványt IDE kattintva igényelhetsz!

Ajándékutalvány - repulosutak.comEz az igazi “Örök emlék” ajándék!

Következő cikkünkben a Nagyszülők állnak a célkeresztben!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat