Karácsonyi ajándék - repulosutak.com

Karácsonyi ajándék tippek Nagyszülőknek

KARÁCSONY

Pénztárcakímélő

GYÜMÖLCSÖK

Télen igen drágák a gyümölcsök, ezért ha Nagyszüleid imádják azokat, de szűkös körülményeik miatt nem vehetnek maguknak, hatalmas örömet fogsz okozni nekik egy gyümölcstállal telis-tele gyümölccsel.

KERESZTREJTVÉNYÚJSÁG

Vásárold össze az összes keresztrejtvényes újságot, így a hosszú téli napokra meglesz a Nagymamád és Nagypapád elfoglaltsága!

KÁVÉ / TEA

Különleges vagy hagyományos, teljesen mindegy, ha a Nagyszüleid imádják a teát vagy a kávét, akkor ennek a karácsonyi ajándéknak biztosan örülni fognak!

Aranyközépút

OLVASÓ- / NAGYÍTÓS LÁMPA

Ha imádnak olvasni a Nagyszüleid, de nincs hozzá megfelelő lámpájuk, akkor az egyik legjobb karácsonyi ajándék a célnak megfelelő lámpa.

NAGYKÉPERNYŐS TV

Így talán szemüveg nélkül is nézhetik kedvenc műsoraikat! Amíg jó a szemünk, el sem tudjuk képzelni, mennyire kellemetlen, amikor már nem látunk jól. Próbáld meg nagyszüleid helyébe képzelni magad: ugye milyen jó lenne, ha nem kellene folyton a szemüvegek cserélésével bíbelődni?

KARDIGÁN, ING

Egy szép és meleg ingnek Nagypapád, kardigánnak Nagymamád biztosan örülni fog!

FELDOBOX

Számtalan lehetőséget kínál a Feldobox élményajándék, amely ajánlatait nálunk, a VIII. kerületi Práter utca 24. szám alatti irodánkban is megveheted.

Örök emlék

Ha olyan szerencsés vagy, hogy jó egészségben vannak és fittek a Nagyszüleid, akkor ne habozz őket befizetni egy városnézésre, vagy akár egy hajóútra! Választhatsz rövidebb és hosszabb ajánlatok közül.

UTAZÁSI AJÁNDÉKUTALVÁNY vagy UTAZÁS

Ajándékutalványt IDE kattintva igényelhetsz!

Ajándékutalvány - repulosutak.comEz az igazi “Örök emlék” ajándék!

Következő cikkünkben a Feleség / Barátnő áll a célkeresztben!

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT AZ AKCIÓKRÓL!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Akkor tudjuk küldeni Önnek az akciókat, ha hozzájárul, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjon.
igen, hozzájárulok, kérem az ajánlatokat