Hawaii - Kalifornia - repulosutak.com

Körutazás a Hawaii-szigeteken és Kaliforniában

A Hawaii-szigetek és Kalifornia nagyvárosainak felfedezése – Ismerje meg az USA nyugati részének csodáit!

KALIFORNIA

A körutazás első napjai Kalifornia államban fognak telni. Az állam változatos és izgalmas nagyvárosokkal van teli, melyek azonnal képesek átadni számunkra a kaliforniai életérzést. Amerika egyik legfejlettebb államaként tartják számon.

Los Angeles

Kalifornia legnagyobb városában, Los Angelesben annyi minden szórakoztató és érdekes, hogy az unalom szó itt nem ismert. A turisták szerint egyik nagyvároshoz sem hasonlítható a világon. A körutazás alkalmával megtekintheti a városban Hollywood-ot, Beverly Hills-t, Santa Monicát és a Venice Beach-t is. A város minden korosztálynak rengeteg élményt és meglepetést tartogat és szinte az egész évben látogatható a kellemes klímája miatt.

San Diego

San Diego Kalifornia állam legdélibb és legkellemesebb klímájú városa is egyben. A város is több látnivalóval büszkélkedhet, mint pl. a USS Midway repülőgéphordozó múzeumhajó, a Coronado-sziget vagy az óváros, melyeket mind meglátogathat Los Angeles felfedezése után. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb városáról van szó, a légköre rendkívül barátságos.

HAWAII

Kaliforniai látogatását követően az Amerikai Egyesült Államoktól nyugatra lévő és a Csendes-óceán közepén fekvő Hawaii-t fedezheti fel.

Oahu-sziget

Az állam legfontosabb szigete az Oahu-sziget. Habár nem ez Hawaii legnagyobb szigete, a lakosság 75%-a mégis itt él és többek között itt található a főváros, Honolulu is. A sziget történelme gazdagnak mondható és számtalan szabadidős programmal rendelkezik. Meglátogathatja a sziget szimbólumát, a Diamond Head krátert, valamint a Hanauma-öbölt is, amely egész Hawaii egyik legszebb látnivalója. A pazar kilátásról pedig a Nu’uanu Pali kilátó fog gondoskodni.

Hawaii-sziget

A szigetcsoport legnagyobb tagja a Hawaii-sziget, vagyis a Big Island. A területe még ma is növekszik az aktív vulkáni tevékenység következményeképp. A terület legkiemelkedőbb látnivalója a Hawaii Vulkánok Nemzeti Park, ahol működő tűzhányókat látogathat meg. A szigeten Konában szállhat meg, ahol a világ egyik legfinomabb és legdrágább kávéját termesztik.

Maui-sziget

A szigetcsoport második legnagyobb szigete a Maui-sziget. Mondanunk sem kell, hogy a természeti kincsei csodálatosak: magas hegyek, trópusi növényzet és az óriási Haleakala-vulkán is itt található, amely a világ egyik legnagyobb nyugalomban lévő vulkánja. Fáradalmait ezután a festői látványú és türkizkék tengervízzel megáldott Kaanapali strandon pihenheti ki.

Dátum: 2020. február 26 – március 10.

Időtartam: 14 nap/13 éj

Ellátás nélkül

Szálláshelyek a körutazás során: Los Angeles 3 éj, Waikiki Beach 3 éj, Kona 1 éj, Kaanapali 2 éj, Waikiki Beach 1 éj, Los Angeles 2 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

1.499.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy Budapest-Los Angeles-Honolulu útvonalon, turista osztályon; repülőjegy Honolulu-Hilo, Hilo-Kahului, Kahului-Honolulu útvonalon a Hawaiian Airlines járataival, turista osztályon, egy kézipoggyásszal (max. 55 x 35 x 23 cm, max. 11 kg); szállás 12 éjszakára szállodákban a megadott helyszíneken kétágyas szobákban; a programban feltüntetett kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel; magyar idegenvezető a teljes út során.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetékek: 199 000 Ft/fő; ellátás; ESTA – elektronikus beutazási engedély; javasolt szervizdíj: 50 USD/fő (helyszínen fizetendő); feladott poggyász felára a szigetek közötti járatokon (max. 23 kg): 25 USD/út/poggyász (összesen 75 USD, a helyszínen fizetendő).

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen