Marokkó - főkép - repulosutak.com

Körutazás a mesebeli Marokkóban 2020 tavaszán

Fedezze fel a varázslatos Marokkót, utazzon Dél-Marokkó vörös tájain, a Szaharán és látogasson el az Atlanti-óceán partjára!

A körutazás elején Marokkó legnagyobb városát, Casablancát ismerheti meg, amely közvetlenül az Atlanti-óceán partján fekszik. Casablanca spanyolul fehér várost jelent, így gyakran nevezik így is.

A lenyűgöző II. Hassan mecsetet is meglátogathatja, majd elutazhat a fővárosba, Rabatba. Rabatban többek között a Királyi palotát, a Hassan mecset tornyát és az Oudaias kasbát ejti útba a körutazás.

A következő állomás Meknes, amelyet a marokkói Versailles-nek is szokás nevezni. A történelmi város fő attrakciója a Bab El Mansour kapu.  Fez felfedezésére is egy napot szán a körutazás, ahol a kacskaringós utcát barangolva repülhet vissza a középkorba. Itt is meglátogathatja Medina utcáit, amely számos észak-afrikai országban megtalálható óvárosi városrészt takar.

Ezután útját délre, a sivatag felé folytathatja. A zöldellő hegyeket lassan a kopár hegyi tájak valamint a kanyonok váltják fel. Megszállhat egy éjszakára Merzouga közelében egy sivatagi sátortáborban is.  Dél-Marokkót a sivatagi látogatása után érheti el, ahol a Todra szurdokot látogathatja meg, amely egész Marokkó egyik legszebb látnivalója.

A körutazás végével természetesen a híres Marrákes is útba esik. A rengeteg filmforgatásnak helyszínt biztosító Ait Ben Haddou erődítményt is szemügyre veheti a Marrákesbe tartó út során, csak úgy mint a jól ismert Djemaa El Fna teret. Marrákes felfedezése ezek után a történelmi nevezetességeknél folytatódik: a Koutoubia mecset, a Menara kertek, a Bahia palota, illetve Majorelle kert is a program része lesz.

Marokkó és történelmi erődítményeinek felfedezése jövő tavasszal, sivatagi túrával:

Dátum: 2020. március 7 – március 15.

Időtartam: 9 nap / 8 éj

Ellátás: Félpanzió (reggeli, 8 x ebéd vagy vacsora)

Elhelyezés: helyi 3* és 4 * besorolású szállodákban, 1 éj kényelmes sivatagi sátortáborban.

Szálláshelyek az utazás során: Casablanca 1 éj, Rabat 1 éj, Fez 2 éj, sivatagi sátortábor 1 éj, Ouarzazate 1 éj, Marrákes 2 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

299.900 Ft/fő-től

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 15 000 Ft/fő kedvezmény

2 hónappal indulás előtt: 7 500 Ft/fő kedvezmény

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegyek, szállás 8 éjszakára félpanziós ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 69 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő kb. 45 EUR/fő), utasbiztosítás.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen