DÉL-THAIFÖLD

2018.02.04-17.

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

ELLÁTÁS: 11 reggeli, 3 ebéd, 1 vacsora

RÉSZVÉTELI DÍJ509.900 Ft/fő-től

Magyar idegenvezetéssel!

Minimum létszám 20 fő!

ÁR TARTALMAZZA:

  • repülőjegyeket
  • szállást 11 éjszakára a megjelölt étkezésekkel
  • transzfereket
  • programokat, belépőjegyeket a nevezetességekhez
  • útlemondási biztosítást.

ÁR NEM TARTALMAZZA:

  • repülőtéri illetéket kb. 137 000 Ft/fő
  • helyi borravalókat
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

1. nap: utazás Phuketre 
Elutazás Budapestről a déli órákban, dohai átszállással Phuket szigetére. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Phuket 
Érkezés Phuketre a reggeli órákban, transzfer a szállodába, egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. Szállás Phuketen (2 éj).

3. nap: Phuket 
Délelőtt ismerkedés Thaiföld legnagyobb szigetével. Ellátogatunk Phuket városba, a Wat Chalong templomhoz, megcsodáljuk a kilátást a sziget déli partjaira és egy kesudió gyárnál is megállunk. Délután szabad program.

4. nap: utazás Phi Phi szigetére 
Délelőtt elutazás komppal Phi Phi meseszép szigetére. Érkezés a déli órákban, a szállás elfoglalása után szabad program, lehetőség a strandolásra, a sziget felfedezésére, az aktív kikapcsolódást kedvelők idegenvezetőnkkel felkereshetik az izzasztó lépcsőzéssel elérhető kilátópontot is, higgyék el, a csodás panoráma kárpótol az erőfeszítésért! Szállás Phi Phi Don szigetén (2 éj).

5. nap: Phi Phi 
Egész napos szabad program, lehetőségük lesz részt venni egy hajókiránduláson, amely során Phi Phi Ley és a környező szigetek csodáit fedezhetik fel, ellátogathatnak a Bamboo szigetre és a híres Maya-öbölbe is. A programra a helyszínen, idegenvezetőnk segítségével tudnak befizetni.

6. nap: utazás Ao Nang tengerpartjára 
Délelőtt szabad program, majd délután utazás komppal a festői karszthegyekkel körülvett Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (2 éj).

7. nap: Ao Nang 
Reggeli után hajókirándulásra indulunk Ao Nang környékének három gyönyörű szigetére (Koh Poda, Koh Kai, Koh Tab). A szigetek felfedezése mellett lehetőség nyílik fürdésre és snorkelezésre is. Piknik ebéd Poda szigetén, majd látogatás a mesés Phranang tengerparton. Visszaérkezés a kikötőbe 15:00 körül, szabad program.

8. nap: Khao Sok Nemzeti Park 
Reggeli után búcsút veszünk Krabitól és a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, hatalmas mészkőhegyek, titokzatos barlangok, festői tavak és a föld egyik legősibb esőerdője jellemzik a tájat. Délelőtt a dzsungel felfedezése elefántháton, délután pedig tutajokon teszünk kirándulást a Sok folyón, majd pihenés a csodás természeti környezetben fekvő szállodában (1 éj).

9. nap: Cheow Lan tó 
Reggeli után hajókázás a lenyűgöző Cheow Lan tavon, majd transzfer Surat Thaniba, utazás Samui szigetére komppal. Szállás Samui szigetén (3 éj).

10-11. nap: Samui 
Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton.

12. nap: utazás Bangkokba 
Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Délután ismerkedés a város nevezetességeivel, látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Este szabad program, szállás Bangkokban (1 éj).

13. nap: Bangkok 
Kora reggel elutazás Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Este kellemes búcsúvacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd transzfer a repülőtérre.

14. nap: utazás Budapestre 
Hazautazás hajnalban dohai átszállással Budapestre, érkezés a délelőtti órákban.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen