DÉL-VIETNÁM

2018.02.02-16.

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

ELLÁTÁS: 12 reggeli, 1 ebéd, 1 vacsora

RÉSZVÉTELI DÍJ: 509.900 Ft/fő-től

Magyar idegenvezetéssel!

Minimum létszám 20 fő!

ÁR TARTALMAZZA:

  • repülőjegyeket
  • szállást 12 éjszakára a megjelölt étkezésekkel
  • programokat, belépőjegyeket a nevezetességekhez
  • útlemondási biztosítást.

ÁR NEM TARTALMAZZA:

  • repülőtéri illetéket kb. 139 000 Ft/fő
  • vietnámi vízumot és a vízumügyintézés díját (kb. 15.000 Ft/fő)
  • helyszínen fizetendő vízumokat (kb. 35 $/fő)
  • helyi borravalókat
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

1. nap: elutazás Budapestről 
Elutazás Budapestről az esti órákban isztambuli átszállással Saigonba. Éjszakázás a repülőgépen.

2. nap: utazás Saigonba 
Délután megérkezünk Ho Chi Minh városba, transzfer a szállodába. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás az egykori Saigonban (3 éj).

3. nap: Cu Chi alagutak és Saigon 
Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

4. nap: Mekong-delta 
Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekongfolyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével, látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy helyi faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között egy helyi étterembe, ahol az ebéd során megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba.

5. nap: Hue 
Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Hue városába. Városnézés Hue ősi császári városában, látogatás a Világörökség részeként számon tartott császári Citadellánál, a hatalmas komplexumot a pekingi Tiltott város mintájára építették. A fő látnivalók az impozáns Ngo Mon kapu, a Dien Tho palota és a Thai Hoa palota. Délután hajókirándulás a Parfüm-folyón a Hét Történet Pagodájához, majd látogatás Minh Mang uralkodó síremlékénél. Szállás Huéban (1 éj).

6. nap: Danang és Hoi An 
A reggelit követően elutazás dél felé, a Hai Van hágón keresztül Danangba. Érkezés után látogatás a Cham múzeumban és a Márvány hegyeknél, majd transzfer Hoi An festői városába, a délkelet-ázsiai régió egykori legfontosabb kereskedelmi központjába. Délután gyalogos városnézés, séta az óvárosban, láthatjuk a régi kereskedőházakat, ellátogatunk a 400 éves japán fedett hídhoz, a Phuoc Kien pagodához és egy lámpáskészítő műhelybe. Szállás Hoi Anban (1 éj).

7. nap: My Son 
Délelőtt látogatás a közelben fekvő My Son romjainál. Az egykori Champa Királyság vallási központjának maradványai festői látványt nyújtanak a gyönyörű zöld környezetben. Délután transzfer Danang repülőterére, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába (2 éj).

8. nap: Angkor 
A reggelit követően egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Délelőtt a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált épület a khmer építészet csúcspontja. Rövid pihenőt követően délután látogatás Angkor Thom ősi városában, a Bayon templomban és az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban.

9. nap: utazás Koh Chang szigetére 
Délelőtt utazás a thai határra, majd transzfer Koh Chang szigetére. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

10-13. nap: Koh Chang 
Kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

14. nap: utazás Bangkokba 
Szabad program, majd a délutáni órákban transzfer a bangkoki repülőtérre (kb. 5 óra), az éjszakai órákban elutazás Isztambulba.

15. nap: utazás Budapestre 
Továbbutazás Budapestre a reggeli órákban.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen