MALÁJ-FÉLSZIGET

2017.12.27-2018.01.08.

CSOPORTOS KÖRUTAZÁS TENGERPARTI PIHENÉSSEL!

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

ELLÁTÁS: 10 reggeli, 4 ebéd, 2 vacsora

RÉSZVÉTELI DÍJ: 519.900 Ft/fő-től

Magyar idegenvezetéssel!

Minimum létszám 25 fő!

ÁR TARTALMAZZA:

  • repülőjegyeket
  • szállást 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel
  • programokat, belépőjegyeket a nevezetességekhez
  • útlemondási biztosítást.

ÁR NEM TARTALMAZZA:

  • repülőtéri illetéket kb. 139 000 Ft/fő
  • helyi borravalókat
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

PROGRAMLEÍRÁS:

1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn

2. nap: érkezés Kuala Lumpurba

Érkezés Kuala Lumpurba délután, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Malaccában (1 éj).

3. nap: Malacca

Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. A város gazdag történelmi öröksége révén a Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.  A tipikus helyi ebéd után rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

 4. nap: Kuala Lumpurtól a Cameron-felföldig

Reggeli után félnapos panoráma városnézés alatt fedezhetjük fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. A városnézést követően elutazás a Cameron-felföld felé, Kuala Lumpurt elhagyva látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Szállás a Strawberry Park Resortban (1 éj).

5. nap: a Cameron-felföldtől Penangig

A reggelit követően látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk délelőtt, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

6. nap: Penang

Georgetown felfedezésére indulunk délelőtt, a város 2008 óta a Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Pitt utca templomait és a díszes Khoo Kong Si templomot. A nap további részében szabad program.

7. nap: utazás Langkawi szigetére

Reggeli után transzfer a kikötőbe, 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, ahol transzfer a Berjaya Langkawi szállodába. Délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

8-11. nap: Langkawi

Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

12. nap: Putrajaya

Dél körül transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. Délután városnézésre indulunk a közeli Putrajaya-ba, az ország adminisztratív fővárosába.  A 90-es években épült várost  monumentális méretű, modern épületek, látványos hidak, hatalmas kertek jellemzik. Vacsora Putrajayában, majd visszautazás a repülőtérre, az éjszakai órákban elutazás Dohába.

13. nap: utazás Budapestre

Reggel továbbutazás Budapestre.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen