Arany Háromszög és Dubai főkép - repulosutak.com

Körutazás: Arany háromszög (India) és Dubai

Fedezze fel az Indiában található Arany háromszöget (Delhi, Agra, Jaipur) a színek ünnepén, majd merüljön el Dubai látványosságaiban!

Az Arany háromszög India északnyugati részének 3 legnagyobb városából áll: Delhi – Agra – Jaipur. A körutazás legelején Delhi-t ismerheti meg. Megtekintheti a Raj Ghat-ot, Mahatma Gandhi emlékhelyét, majd a Delhiben történő városnéző programok templomokban és kulturális épületekben fognak folytatódni.

Agra az Arany háromszög második állomása lesz. Napfelkeltekor részese lehet a Taj Mahal megcsodálásának. A reggeli órákban a legszebb az impozáns Taj Mahal, illetve ekkor a legnyugodtabb az épület környéke is.

Jaipur a körút harmadik célpontja, ahol a bámulatos Abhaneri lépcsős kúttal kezdődik a felfedezés. A városban részt vehet egy elefántháton történő túrában is és számos palotát is célba vesz a program.

A körutazás Dubai-ban ér véget. A városnéző program alkalmával ellátogathat a Pálma-szigetre, valamint megtekintheti a város ikonikus épületeit (Burj el Arab, Burj Khalifa) kívülről. Végezetül a városból homokdűnéken keresztül egy szafari programra utazhat a sivatagba, majd egy hajókirándulás részese lehet a Dubai Creek-en, ami egy sósvízű öböl a városban.

Dátum: 2020. március 07 – március 17.

Időtartam: 11 nap / 10 éj

Ellátás: Félpanzió (Indiában – büféreggeli és büfévacsora, italok nélkül. Dubaiban – 3 reggeli és 2 vacsora)

Szálláshelyek az utazás során: Delhi 2 éj, Agra 2 éj, Bharatpur 1 éj, Jaipur 2 éj, Dubai 3 éj,

Elhelyezés: helyi 4* szállodákban, kétágyas szobákban

Kétágyas elhelyezéssel:

395.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

6 éjszaka szállást Indiában, félpanziós ellátással (italok nélkül); 3 éjszaka szállást Dubaiban, reggelivel és 2 vacsorával; a program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált gépjárművel; belépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz; magyar nyelvű idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőjegyet illetékkel: kb. 210 000 Ft; e-vízum díja ügyintézéssel: kb. 32 000 Ft; borravalók: kb. 50 USD/fő; útlemondási biztosítás: 1,5 %.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen