BRETAGNE ÉS NORMANDIA főkép - repulosutak.com

Körutazás Bretagneban és Normandiában

Bretagne és Normandia – a középkori és vadregényes tájak felfedezése májusban

Franciaország elképesztően gazdag történelemmel és gyönyörű helyekkel rendelkezik. A jelenlegi körutazás középkori városokat, félelmetesen gyönyörű szigeteket és sziklás partvidékeket foglal magába. Ha szeretne visszarepülni a csodás középkorba, akkor itt a remek alkalom.

Rouen

A franciaországi Rouen Normandia fővárosa és egyben legnépesebb városa is. Sétáljon az óváros fabetétes házai között, amelyek visszarepítenek a híres francia középkorba és megtekintheti a város katedrálisát is, amelyet Monet is megörökített bámulatos festményeiben.

Étretat

Étretat fenomenális sziklás partszakaszát is lehetőség nyílik meglátogatni az utazás során. Az Atlanti-óceán partvidékének egyik csodája. A település Normandia partjainál található és tengerpartján egy gyönyörű sétány fut végig.

Deauville

Alkalmom nyílik Deauville városát is meglátogatni, amelyet legtöbbet kellemes üdülővárosként írnak le. A város rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel várja a turistákat és egyebek mellett itt rendezik a Deauville Amerikai Filmfesztivált.

Mont Saint Michel szigete

A 4. nap fénypontja, Mont Saint Michel szigetének látogatása lesz. A sziget apálykor gyalog is megközelíthető, dagálykor viszont körbe fogja a tenger és igazi szigetté válik. Habár a helyet a turisták évről-évre ellepik, az apátság és az utcák látványa könnyen képesek minket visszarepíteni a középkorba.

Rennes

Rennes Bretagne fővárosának tekinthető. A város a francia történelem egyik fontos ékköve, de erre a belváros utcái is tökéletesen felhívják a figyelmet.

Ha feltérképezné Bretagne és Normandia tájait, vegyen részt egy életre szóló körutazáson, amely során megismerheti a két vadregényes vidék világát.

  • Dátum: 2020. május 15 – 19.
  • Időtartam: 5 nap/4 éj
  • Ellátás: Reggeli
  • Szálláshelyek a körutazás során: Rouen 2 éj, Caen 1 éj, Rennes 1 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

229.900 Ft/fő-től

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 11 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegy, szállás 4 éjszakára reggelivel 3* szállodákban, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 25 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb 60 EUR / fő), utasbiztosítás.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen