Buenos Airestől - Rio de Janeiróig - főkép - repulosutak.com

Körutazás Buenos Airestől – Rio de Janeiróig

Ismerje meg egy közel 2 hetes körutazás alkalmával Dél-Amerika 2 nagyvárosát. Fedezze fel Buenos Airest, majd Rio de Janeirót, a két városlátogatás között pedig a dél-amerikai természet kincseit látogathatja meg.

BUENOS AIRES

A körutazás elején az argentin fővárost, Buenos Airest fedezheti fel. A várost Dél-Amerika Párizsának is nevezik egyesek, a széles sugárutak, a gyönyörű parkok, a számtalan köztéri szobrok és a tömérdek látványos épületei miatt. A város autóbuszos felfedezése után arra is lesz idő, hogy szabadon és egyénileg is megismerjék a dél-amerikai világvárost. Buenos Airesben közel 3 millióan laknak, ez azt jelenti, hogy Argentína lakosságának negyede él itt.

IGUASSU-VÍZESÉSEK

Az argentin főváros körbejárása után az Iguassu-vízeséseket veheti szemügyre, mind argentin oldalról, mind brazil oldalról. Elsőként argentin oldalról csodálhatja meg a vízeséseket, ahol a jól kialakított turistaútvonalak tehetik ezt lehetővé. Az Iguassu-vízesések teljes szélessége 2500 méter, ebből a nagy része, közel 1900 méter esik Argentína területére. A látványos vízesésrendszer szépségét tovább fokozza, hogy egy szubtrópusi esőerdő kellős közepén található.

ITAIPU-GÁT

Az Itaipu-gát a világ egyik legnagyobb vízerőműve. A gát a Paraná folyóra épült a brazil – paraguay-i határon. Nagyságát és hasznosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évente annyi gigawattnyi energiát képes termelni, ami akár több évig is képes lenne fedezni London energiaszükségleteit.

RIO DE JANEIRO

Brazília legszebb városát, Rio de Janeirót a körutazás második fele alatt fedezheti fel. A többnapos városnéző programok alatt az Ipanema negyedet, a favelákat, a botanikus kertet és a Tijuca Nemzeti Parkot tekintheti meg először. A Megváltó Krisztus szoborhoz is felemelkedhet, amely a Corcovado-hegyen áll. Innen lélegzetelállító panorámaképet kaphat a városról. A városnézés másnap a Botafogo-öbölben, a Flamengo parknál és a belváros felhőkarcolóinál folytatódik, illetve a Cukorsüveg-hegyre is felutazhat, amely a város egyik leghíresebb jelképe. Talán itt érthetik meg a turisták, hogy Rio de Janeiro miért is az egyik legszebb fekvésű és panorámával rendelkező város a világon. A riói városnézés alatt a szállás a közkedvelt Copacabanán lesz található, ahol tökéletesen ki tud kapcsolódni.

Buenos Aires, majd Rio de Janeiro felfedezése, közben Dél-Amerika természeti látványosságainak megismerése:

Dátum: 2020. február 9 – 2020. február 19.

Időtartam: 11 nap / 8 éjszaka

Ellátás: Bőséges (Brazíliában gazdag déligyümölcs-kínálattal kiegészített) büféreggeli.

Szálláshelyek az utazás során: Buenos Aires 3 éj, Foz do Iguassu 2 éj, Rio de Janeiro 3 éj,

Elhelyezés: 8 éjszaka 4 csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban (3 éj Argentínában, 5 éj Brazíliában).

Kétágyas elhelyezéssel:

587.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

A repülőjegyeket; a helyi közlekedést; a 8 éjszakai szállást reggelivel; az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat belépődíjakkal és az idegenvezetők költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (103.000 Ft, ez az összeg nagy eséllyel véglegesnek tekinthető); a borravalókat; a fakultatív programok költségeit; utasbiztosítást; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen