Japán főkép - repulosutak.com

Körutazás Japánban cseresznyevirágzáskor

Japán nagyvárosainak és tájainak felfedezése cseresznyevirágzáskor – Ismerje meg a felkelő nap országát!

Tekintse meg saját szemeivel milyen is a sokat emlegetett japán tavasz. A felkelő nap országának legszebb időszaka a tavasz beköszönte, hisz ilyenkor éled fel a természet. A cseresznyefák ekkor virágoznak és a természet, valamint a modern nagyvárosok is fehérben és rózsaszínben tündökölnek.

Tokió

A körutazás első napjaiban megismerheti a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb metropoliszát, Tokiót. A japán fővárosban felfedezheti a Shibuya kereszteződést, a modern felhőkarcolókat és a Sensoji templomot is, amely az egyik legnépszerűbb buddhista templom. A több mint 200 méter magas városháza kilátójából a tokiói panorámát is megcsodálhatja.

Kiotó

Kiotóba a japán szuperexpresszel juthat el a fővárosból, amely több mint 250 km/h-val szeli át a japán tájakat. Itt alkalma nyílik meglátogatni a Fushimi Inari Taisha nagyszentélyt és az UNESCO Világörökség részét képező Tiszta víz Templomot is. Mindemellett itt találhatóak a világ egyik legszebb kertjei is.

Hiroshima

Hiroshimába szintén szuperexpresszel fog eljutni a körutazás során Kiotóból. Itt egy gyalogos városnézés keretein belül az atombomba támadás emlékhelyeit járhatja körbe. Hiroshimából komppal könnyen megközelíthető a Miyajima-sziget is, amelyet az egész ország 3 legszebb helye között emlegetnek.

Hakone

Hakone egy kapós turista célpont Japánban. Ezen a helyen közelebbi kapcsolatba kerülhet az ősi japán kultúrával és fáradalmait a szállás gyógyfürdőjében is kipihenheti. Innen felfedezheti a Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Parkot is a körutazás alkalmával és pazar fotókat készíthet az ország legmagasabb hegyéről, a Fuji-ról.

  • Dátum: 2020. március 21 – április 2.
  • Időtartam: 13 nap / 12 éj
  • Ellátás: Reggelis ellátás minden nap, egy vacsora Hakonéban és egy maiko programmal kísért vacsora Kiotóban.
  • Szálláshelyek a körutazás során: Tokió 2 éj, Kiotó 4 éj, Hiroshima 1 éj, Hakone 1 éj, Tokió 2 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

1.020.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Oda-vissza repülőjegy a Budapest – Tokió útvonalon egy átszállással; Qatar Airways légitársaság járataival; elhelyezés jó minőségű szállodai szobákban; reggelis ellátás minden nap, egy vacsora Hakonéban és egy maiko programmal kísért vacsorát Kiotóban; repülőtéri és utazás alatti transzferek (busz és taxi); magyar nyelvű idegenvezetés a program időtartama alatt; városnézés Tokióban, Kiotóban, Narában, Hiroshimában, Miyajimán, Hakonéban és a Fuji hegynél; hét napos Japan Rail Pass vasúti bérlet; belépők a programok során.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetékek: 160 000 Ft/fő; útlemondási biztosítás (2,5%); baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást; a programban nem szereplő étkezéseket.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen

Források:
https://www.lonelyplanet.com/japan
https://www.lonelyplanet.com/japan/tokyo
https://www.lonelyplanet.com/japan/kansai/kyoto