Panama & Kuba - repulosutak.com

Körutazás Panamában & Kubában

Panama és Kuba felfedezése tavasszal, tengerparti pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén

Panama

Panama a legdélebbi közép-amerikai országként van számon tartva. A felfedezőút során megismerheted az állam sokszínűségét. Amíg Panamavárosban, az ország fővárosában, az égig érő felhőkarcolók kápráztatják el az utazók szemét, addig az ország nemzeti parkjaiban a színes állat és növényvilág ejthet rabul bennünket.

Az ország egyik legnagyobb érdekessége az Atlanti- és a Csendes-óceánt összekötő 77 km hosszú Panama-csatorna, amelyet mesterségesen hoztak létre.

Kuba

A panamai felfedezést követően Kubába utazhatsz, ahol a fővárosban, Havannában gyönyörködhetsz és sétálhatsz az UNESCO Világörökség részét képező történelmi óvárosban. Kuba sem csak a fővárosából áll, hiszen az ország Pinar del Rio nevű tartományában termesztik a világ legjobb dohányát és a közeli farmokon, valamint völgyekben elbűvölő látvány tárulhat az utazók elé.

Az életre szóló élményt nyújtó körutazás Kuba egyik szigetén, Cayo Santa Marián folytatódik, ahol több nap nyílik kipihenni a fáradalmakat a sziget érintetlen, fehérhomokos tengerpartjain.

Ha feltérképeznéd Panamát és Kubát, vegyél részt egy életre szóló körutazáson, amely során megismerheted a két hangulatos ország világát.

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 41 500 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 21 000 Ft/fő

Dátum: 2020. március 15-29.

Időtartam: 15 nap / 13 éj

Ellátás: 8 éjszaka teljes ellátás, 5 éjszaka all inclusive a tengerparton

Szálláshelyek a körutazás során: Panamaváros 3 éj, Havanna 3 éj, Cienfuegos 1 éj, Cayo Santa Maria szigete 5 éj, Havanna 1 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

829.900 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegyek, szállás 4* szállodákban 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő, vízum (Kuba kártya) 10 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 30 EUR/fő), utasbiztosítás.

Kérj ajánlatot!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen

Források:

https://www.lonelyplanet.com/panama

https://www.lonelyplanet.com/cuba