TROMSØ - repulosutak.com főkép

Különleges ajánlat: Tromsø felfedezése az északi fény megtekintésével

Az észak-norvég Tromsø és a sarki fény felfedezése februárban, sarkvidéki hangulatban

Tromsø Norvégia északi kapujaként nevezhető. A várost hűvös fjordok és havas hegycsúcsok veszik körbe, de sokkal több minden van itt, mint csak a tipikus sarki légkör. Télen innen már az északi fény (aurora borealis) is jól megfigyelhető és rengeteg további fakultatív programra van lehetősége a turistáknak: pl. rénszarvastúra, hajókirándulás a sarki fényre vadászva, husky-szafari. Tromsø-ben számtalan vegyes tulajdonság keveredik, hiszen a faburkolatú házak kisvárosi érzést adhatnak, a gazdag kultúra azonban gondoskodik a nagyvárosi hangulatról is.

Ha szeretné megismerni az észak-norvég Tromsø városát és megtekinteni a sarki fényt, vegyen részt egy életre szóló utazáson, ahol megismerheti milyen az igazi sarki légkör:

  • Dátum: 2020. február 20 – február 23.
  • Időtartam: 4 nap/3 éj
  • Ellátás: reggeli
  • Szálláshely az utazás során: Tromsø – Quality Hotel Saga 3 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

199.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy Budapest-Tromsø útvonalon oda-vissza, átszállással; repülőtéri transzferek; szállás három éjszakára Tromsøben központi középkategóriás szállodában, kétágyas szobában; bőséges skandináv büféreggeli; városnézés Tromsøben; magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetékek és poggyászdíjak: 69 000 Ft/fő, mely tartalmazza 1 db feladott poggyász (max. 20 kg/db) és 1 db kézipoggyász (max. 10 kg, max. 55x40x23 cm) díjait minden járaton.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen

Forrás: https://www.lonelyplanet.com/norway/northern-norway/tromso