Madeira - repulosutak.com

Madeira, az örök tavasz szigete

Madeira Marokkó mellett helyezkedik el az Észak-Atlanti-óceánon. A szigetcsoport hivatalosan Portugáliához tartozik, és híres kellemes klímájáról, valamint mesebeli látnivalóiról. Madeira rengeteg látványosságot kínál az idelátogatóknak, akár tengerparti pihenést, hegyvidéki programot, vagy nyüzsgő városi elfoglaltságot keresnek.

Mivel Madeira éghajlata egész évben kiváló, ezért az őszi szünetben is igazi nyaraláson vehetünk részt. Funchal, az autonóm közösség fővárosa rengeteg varázslatos helyszínt tartogat az utazók számára. A következőkben megmutatjuk, mit tudtok megnézni a főváros és környékén az őszi szünetben.

1. Jardim de Monte Palace

A Jardim de Monte Palace egy csodálatos szépségű és változatos növényekkel megáldott botanikus kert Funchal felett, amelyet tengerpartról legegyszerűbben felvonóval érhetjük el. A kertben több ezer egzotikus növényt tekinthetünk meg, illetve számtalan különleges állattal is, köztük pávákkal is találkozhatunk. A Monte Palace Botanikus Kert különleges hangulatát a benne elhelyezett keleti pagodák, vízesések és szobrok adják.

2. Cabo Girao

Funchal egyik legnépszerűbb látnivalója a Cabo Girao, amely a térség legmagasabb óceáni sziklafala. A meredek sziklafalról megcsodálhatjuk közvetlenül a háborgó tengert, amely lenyűgöző látványa mindenki számára emlékezetes marad.

3. Porto Moniz medencéi

A fővárostól eltávolodva, Madeira északnyugati részén helyezkedik el a sziget egyik legkülönlegesebb természeti képződménye. Porto Moniz természetes medencéi vulkanikus folyamat során jöttek létre, a láva kihűlése során. A medencékben folyamatosan cserélődik a friss tengervíz, így folyamatosan élvezhetjük a tenger hűsítő hullámait.

Kérj ajánlatot az őszi szünetre és csodáld meg te is Madeira legszebb látnivalóit!

AJÁNLATUNK:

Jardins d´Ajuda Suite Hotel ****

Elhelyezkedés: Funchal, Madeira

Időpont: 2019.20.29-től 7 éjszaka

Repülő: Bécsi indulással

2 ágyas elhelyezés esetén:

640 EUR / fő-től

Az ár tartalmazza: repülőjegy, reptéri illeték , transzfer, szállást a megadott ellátással.

Az ár nem tartalmazza: biztosítások, fakultatív programok.

Kérj ajánlatot most!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen