Mesebeli Marokkó - repulosutak.com

Mesebeli Marokkó

A több mint egyhetes csoportos körút során bejárhatja Északnyugat-Afrika mesés országát, Marokkkót!

CASABLANCA

Elutazás Budapestről a kora esti órákban frankfurti átszállással Marokkóba. Érkezés a legendás Casablancába a késő éjszakai órákban, transzfer a szállodába.

CASABLANCA ÉS RABAT

Délelőtt városnézés Casablancában, a fehér városban, séta a Medinában és látogatás a lenyűgöző II. Hassan mecsetben.

Délután a közeli főváros, Rabat az úti cél. A városnézés során megtekinthetik a Királyi palotát és a király mecsetét kívülről, a Hassan mecset tornyát, az Oudaias kasbát, a Medinát.

MEKNES ÉS VOLUBILIS

Reggel utazás Meknesbe, melynek fő látnivalója a Bab El Mansour kapu, Marokkó legszebb kapuja. A környéken található Volubilis bájos római kori romvárosa. Itt egy hangulatos séta közepettemegcsodálhatják a kilátást a környező völgyekre. Továbbutazás Fezbe, a szállás elfoglalása, majd vacsora.

FEZ

Ezt a napot  Fez felfedezesének szentelik, s egy izgazi időutazás részeseivé válhatnak. A kirándulás izgalmas pontjának igérkzik az iszlám iskolák egyikének meglátogatása, majd pedig betekitést kaphatnak egy bőrcserző műhely működésébe is. A nap végén pedig a Nejjare szökőkúthoz látogatnak el.

UTAZÁS MERZOUGA-BA

A hosszú út során érdemes figyelni a változékoy tájat, hiszen a zöldellő hegyek lassan kopár hegyekké alakulnak át.

Az út lenyűgöző kanyonok, majd pálmaligetek között vezet a sivatag szélén épült Erfoud városkáig. Innen terepjárókba szállva közelítik meg sivatagi szállást Merzouga közelében.

MERZOUGA ÉS A TODRA-SZURDOK

A sivatagi napfelkelte és reggeli után visszautazás Erfoudba terepjárókkal, majd buszra szállva folytatódik az utazás, melynek végállomása Ouarzazate. Útközben  megcsodálják a Todra szurdokot, amely Dél-Marokkó egyik legszebb látnivalója, meredek sziklafalak között hűvös völgyet rejt az út.

QUARZAZATE ÉS MARRAKECH

Látogatás a Taourirt kasbánál, ami az egyik legszebb egész Marokkóban, majd Marrakech felé indulva, a több filmforgatásnak is helyszínt biztosító, látványos Ait Ben Haddou erődítménynél pihennek meg.

Továbbutazás szép hegyi utakon, a Tizi n’Tichka hágón át Marrakech csodás városába. Délután séta a híres Djemaa El Fna téren, ahol éjjel-nappal zajlik az élet, mutatványosok, kígyóbűvölők, majomtáncoltatók, datolyaárus és narancsléfacsaró bódék lepik el a teret és a fantasztikus bazárokat is innen lehet bebarangolni. A séta után transzfer a szállodába, ahol a vacsorát is elfogyasztják.

MARRAKECH

Folytatódik Marrakech felfedezése, látogatás a város legfontosabb nevezetességeinél: Koutoubia mecset, Menara kertek, Bahia palota, a Majorelle kert. Ebéd a szállodában, délután szabad program.

Utolsó nap délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás müncheni átszállással Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Engedje, hogy elvarázsolja Marokkó, a 9 apos körutazás során!

Dátum: 2020. október 16-24.

Időtartam: 9 nap / 8 éjszaka

Ellátás:  Félpanzió (reggeli, 8 x ebéd vagy vacsora)

Szálláshelyek az utazás során: Casablanca 1 éj, Rabat 1 éj, Fez 2 éj, sivatagi sátortábor 1 éj, Quarzazate 1 éj, Marrakech 2 éj

Elhelyezés: helyi 3 és 4-csillagos besorolású szállodákban, 1 éj kényelmes sivatagi sátortáborban

Minimum létszám 20 fő

Kétágyas elhelyezéssel:

319.900 Ft/fő-től

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 16 000 Ft/fő kedvezmény

2 hónappal indulás előtt: 8 000 Ft/fő kedvezmény

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegyeket, szállást 8 éjszakára félpanziós ellátással, programokat a leírás szerint, belépőjegyeket, útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illetéket: kb. 69 000 Ft/fő, borravalókat (helyszínen fizetendő, kb 45 EUR), utasbiztosítást.

A változtatás jogát fenntartjuk!

A programok sorrendje változhat.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen