Dél India Körutazás - repulosutak.com

Nagy Dél-India körutazás – tengerparti pihenéssel Keralában

Dél-India felfedezése az év elején, kikapcsolódással Kerala tengerpartján

India egyrészt az elképesztő kulturális örökségeiről és épületeiről híres, másrészt pedig az ország déli részein fekvő csodás strandokról. Az ezerarcú Indiának a déli részét utazhatja körbe a jövő év elején magyar idegenvezetővel. A körutazás elején Mahabalipuramot ismerheti meg, ahol a tengerparton fekvő Parti templomokat látogathatja meg, amelyek az UNESCO Világörökség részét képezik.

Folytatásként Auroville városához kerülhet közelebb, amely a világ egyik legismertebb spirituális központja. A korábbi francia gyarmat, Pondicherry is az utazás részét képezi, ahol a mai napig érződik a korábbi francia hatás. Madurai-t is meglátogathatja, amely Dél-India legnagyobb városának számít és egy igazi templomvárosnak tekinthető.

A Thekkady-ba való út ezután gyönyörű tájakon, trópusi esőerdőkkel körbevett hegyoldalakon folytatódik. Thekkady-ban helyi elefántokkal is barátkozhat, akár a hátukon ülve is. Egy hajókirándulás is az utazás részét képezi a Periyar folyón, amelynek környéke a vadon élő elefántokról és a gazdag madárvilágáról híres.

A körutazás végén Kerala állam partjainál pihenheti ki fáradalmait. Kikapcsolódhat a homokos tengerparton vagy az üzletsorok között is elkalandozhat. Ha a főzés szerelmese, akkor akár egy főzőlecke során megismerheti a dél-indiai konyha különlegességeit és rejtelmeit.

Fedezze fel Dél-Indiát, majd kapcsolódjon ki Kerala állam homokos tengerpartján:

Dátum: 2020. január 22 – február 4.

Időtartam: 14 nap/12 éj

Ellátás: reggeli, 1 ebéd, 1 vacsora

Szálláshelyek az utazás során: Mahabalipuram 2 éj, Pondicherry 1 éj, Trichy 1 éj, Madurai 2 éj, Thekkady 1 éj, Cochin 1 éj, hajón 1 éj, Kovalam környékén 3 éj.

Elhelyezés: 3*-os és 4*-os szállodákban, 1 éjszaka lakóhajón.

Kétágyas elhelyezéssel:

499.900 Ft/fő-től

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 25 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 12 500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegy, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illeték kb. 139 000 Ft/fő, vízum kb. 28 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 35 USD/fő), utasbiztosítás.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen