USA - repulosutak.com - főkép

New York, Washington és Philadelphia

Mindig is vonzotta az Amerikai Egyesült Államok keleti partvidéke? Ezzel a nyári csoportos utazás alkalmával most megismerheti a keleti partvidék több nagyvárosát, benne a legnépszerűbb látványosságokkal. New York, Washington és Philadelphia következik!

NEW YORK

New Yorkot a körutazás elején fedezheti fel, a középkategóriás belvárosi szállodából elindulva. Gyalogos városnézése alkalmával elsétálhat az Empire State Building-hez, majd a központi pályaudvarhoz, a Grand Central-hoz. Ezután a St. Patrick katedrálisnál és a Rockefeller Centernél időzhet. Az ugyancsak ikonikus New York-i helyszínt, a turisták által különösen kedvelt Times Square-t is szemügyre veheti. Később New York tüdeje, a Central Park következik.

New York központi részeinek megismerése után Manhattan távolabbi városrészeit fedezheti fel buszos kirándulás alkalmával. Az ENSZ székház, a Flatiron Building, az olasz negyed, a kínai negyed és az ugyancsak ikonikus New York-i látványosság, a Brooklyn híd következik. Ezt követően a világ üzleti központja, a Wall Street felé, majd a Battery Park és a World Trade Center helyén álló Freedom Tower komplexum felé veheti az irányt. Buszos kirándulása zárásaként a kikötőből egy másfél órás hajózás indul, amely alkalmával a vízről is megcsodálhatja lehengerlő látványát.

Az utolsó New York-ban töltött napon egész napos szabadidőt biztosít az utazás, így további lehetősége lehet felfedezni ezt az utánozhatatlan világvárost!

WASHINGTON

A következő állomás New York után Washington városa lesz, ahová nagyjából 3,5 órás vonatozással juthat el. Érkezést követően busszal ismerkedhet meg a főváros látványosságaival: a Pentagon, az Air Force emlékmű, az Arlington temető, illetve Georgetown lesznek a nap célpontjai.

A Washingtonba érkezést követő napon gyalogos városnéző programmal folytathatja az amerikai kalandot. Szemügyre veheti a Legfelsőbb Bíróság épületét, a Capitolium épületét, Kongresszusi Könyvtárat és többek között a Lincoln emlékművet is. Végül, de nem utolsó sorban a mindenki által ismert Fehér Ház épülete következik.

PHILADELPHIA

Az utazás vége Philadelphia felfedezésével fog telni, ahová vonattal utazhat el a fővárosból. Buszos és gyalogos városnézéssel fog telni a nap, amely alatt a Liberty Bell-t, az Independence Hall-t, az Independence National Historical Park-ot, a Fairmont Park-ot, a városházát, illetve a Reading Terminal Market-et járhatja körbe. Másnap buszos transzferrel juthat vissza New York-ba, ahonnan a repülőgép is indul.

Városlátogatás az USA keleti partvidékén – New York, Washington és Philadelphia:

  • Dátum: 2020. június 23 – július 01.
  • Időtartam: 9 nap / 8 éj
  • Szálláshelyek az utazás során: New York 4 éj, Washington 2 éj, Philadelphia 1 éj.
  • Elhelyezés: középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban.

 

Kétágyas elhelyezéssel:

748.000 Ft/fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy Budapest-New York-Budapest útvonalon, közvetlen járatokkal; egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász; transzferek és városnézések magyar idegenvezetéssel; repülőtéri illetéket; vonatjegy New York-Washington és Washington-Philadelphia útvonalon; szükséges belépők a városnézések során; négy éjszaka szállás New Yorkban, belvárosi, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában; két éjszaka szállás Washingtonban, belvárosi, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában; egy éjszaka szállás Philadelphiában, belvárosi, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Ellátás; ESTA – elektronikus beutazási engedély; fakultatív programok; útlemondási biztosítás; utasbiztosítás; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen