Costa del Sol - Spanyolország - repulosutak.com

Bulis vagy romantikus nyaralás Costa del Solon

Csomagajánlat: 4* FÉLPANZIÓ

899 EUR/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Costa del Solon
nyaraljon?

Európa Kaliforniájának nevezik; Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti része; Andalúzia legváltozatosabb gasztronómiai kínálatát nyújtja; még októberben is 28℃ körüli a hőmérséklet; rengeteg a szórakozási lehetőség (vízi sportok, túrázás, strandolás, bulizás); hangulatos éttermek a parti sétányon!

Kinek javaslunk
nyaralást Costa del Solon?

Elsősorban kettesben vagy baráti társasággal érdemes Costa del Solon nyaralni; a változatos szórakozási és program lehetőségek mind elsősorban a fiataloknak szólnak. Costa del Sol gazdagabb régió, ennek megfelelően a szállás és a kikapcsolódási lehetőségek is drágábbak.

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

A strandolástól kezdve a bulizásig sok mindenre van lehetőség: motorcsónakos ernyőzés, hegymászás, túrázás, helyi étel-italspecialitások kipróbálása, történelmi látnivalók városlátogatás során (Granada, Sevilla, Ronda), vízi sportolási lehetőségek, fakultatív programokat a helyszínen foglalhat.

Hasznos tudnivalók, érdekességek

  • Tengerpart: homokos
  • Ellátás: reggeli, félpanzió
  • Szállás: 3-4-5 csillagos hotelek
  • Háziállatot nem fogadnak a szállodák
  • Utazásra javasolt időszak: június 1 – október vége. A tengervíz jellemzően mindig hideg, augusztusban is csak 19 C fok körüli. Az évnek legalább 300 napján süt a nap.
  • Babágy lekérésre!

Malaga, Costa del Sol fővárosa 2800 éves; a világ egyik legrégibb városa.
A partszakasz neve (Costa del Sol) arra utal, hogy ez az ország legnaposabb területe. A tengerpart több kilométer hosszú, ahol egymást érik a jobbnál jobb üdülőhelyek.

Legismertebb üdülőhelyek: Malaga, Torremolinos és Benalmadena, Fuengirola, Marbella

“Hatalmasakat buliztunk a csajokkal, most már nyugodtan adjuk férjhez a barátnőnket! ;)”

A csajok

Utasaink kedvenc hotelei Costa del Solon

3*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* REGGELI
699 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

4* FÉLPANZIÓ
899 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“Kedves Repülősutak!

Köszönjük a tanácsokat és a teljes szervezést! Kiválóan éreztük magunkat a párommal Costa del Solon. A 4*-os szálloda, amit javasoltak, teljesen beváltotta a hozzáfűzött reményeket!

Köszönettel: Vera és Attila”

Megszervezzük nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés nyaralásra

Csomagajánlatok 899 EUR/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen