Ibiza - Spanyolorszag - repulosutak.com

Nyaralás Ibizán

Csomagajánlat BÉCSBŐL repülővel: 3* FÉLPANZIÓ

499 EUR/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Ibizán
nyaraljon?

Ha szórakozásra és világraszóló bulikra vágyik a nyaralása alatt, akkor Ibiza Önnek való! Gyönyörű strandok, fiatalos hangulat, remek fakultatív programok, és további páratlan időtöltési lehetőségek várják az ideérkezőket! A 3-5 csillagos szállások között biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt, ahol többnyire reggelis vagy félpanziós ellátást tud igénybe venni. A Baleár-szigetek közül Ibizán van a legjobb klíma: a nyári időszakban kellemes meleg jellemző; a hatalmas hőség elkerüli a szigetet. A téli hónapokban is ritkán megy nappal 14 °C alá a hőmérséklet!

Kinek javaslunk
ibizai nyaralást?

Elsősorban fiatal baráti társaságoknak, pároknak javasoljuk ezt az úti célt! A legtöbben ide kizárólag a a szórakozás miatt érkeznek, Európa buliközpontjában a fiatalok valószínűleg könnyen megtalálják a helyüket. A Budapestnél alig nagyobb szigeten kissé nehéz csendes helyet találni, de aki romantikára vágyik, a kis mediterrán településeken igazi csodákra is bukkanhat! Baráti társaságoknak  Ibiza városát és San Antoniot ajánljuk leginkább szállásfoglalásra a főszezonban, ugyanis ebben a két városban van a legtöbb szórakozóhely.

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

Fakultatív programokat előre és a helyszínen is foglalhat. A szigeten a mesés szépségű öblök, sziklaszirtek, a kis városok macskaköves utcái mind okot adnak arra, hogy a nyaralását itt ne a szállodában töltse! Érdemes hajós kirándulás során ellátogatni Es Vedra és Formentera szigetére is, ahol a világ egyik legszebb naplementéjében lehet része! Természetesen a beach party-król, és az éjszakába nyúló bulikról is muszáj szót ejtenünk! Tudta, hogy Ibizán található a világ legjobbjának tartott klubja, a közel 10 ezer fő befogadására alkalmas Privilege?

Hasznos tudnivalók, érdekességek

 • Tengerpart:
  • finom, fehérhomokos partok
  • sziklás partszakaszok
 • Legjobb strandok:
  • Cala Compte
  • Cala Bassa
  • Cala Sant Vincent
  • Cala Salada
 • Utazásra javasolt időszak:
  június-szeptember
 • A legnagyobb bulik:
  július-augusztus
 • Fiatalos szállások
 • Autóbérlés: a sziget teljes felfedezéséhez mindenképpen javasoljuk
 • Ruházat: főleg a júniusi és szeptemberi estéken mindenképpen elkél a pulóver is!

Kulturális-történelmi emlékei, páratlan természeti szépségei miatt ez egész sziget felkerült az UNESCO világörökségi listájára

Ibiza városának hófehér falú házai, szűk, macskaköves utcái, sikátorai kellemes középkori hangulatot kölcsönöznek az egész városnak. Az erődítményszerű óváros magasából pazar kilátás nyílik Ibiza kikötőjére és a Földközi-tengerre.

A csendesebb nyaralásra vágyók is érkezhetnek Ibizára: pl. az Ibiza városától északra található St. Eularia főszezonban is viszonylag nyugisabb, de szeptembertől június elejéig az egész sziget viszonylag csendes.

Ibizán elég kiterjedt a buszhálózat, így jogosítvány nélkül is könnyen el lehet jutni napközben a strandra, este pedig a kiszemelt buliba.

Ízelítő a fakultatív kirándulásokból

Szigettúra + Hippi piac
(egész napos)

Felkeressük Ibiza, a “Fehér sziget” néhány bájos kis falvát, ahol jellegzetes ibizai templomokat, tereket láthatunk. Ellátogatunk a szépen helyreállított citadellához Santa Eulalia-ban. A sziget egyik legszebb öbléből csodás kilátás nyílik Ibiza egyik jelképének számító Es Verda sziklaszirtre. Sort kerítünk a Les Salinas sólepárlók és a híres “hippi piac” meglátogatására is.

Amiért ajánljuk:

A kirándulás során elegendő séta- és fotószünet áll rendelkezésre. Izgalmas és mozgalmas program Ibiza legkiemelkedőbb értékeinek meglátogatásával.

Formentera felfedezése
(egész napos)

Ibiza szigetéről gyorshajóval átutazunk La Savina elbűvölő kikötőjébe. A kis település mellett egy régi világítótornyot is láthatunk. Formentera szigetén meglátogatjuk El Pilar-t, mely egy kis jellegzetes falu. Ez a sziget legmagasabb pontja, ahonnan páratlan kilátás nyílik a tengerre és a sziget többi részére.

Amiért ajánljuk:

A közlekedés busszal és hajóval történik az út során, melyen felfedezhetjük a páratlan szépségű kis sziget legszebb értékeit; igazán pihentető egy napra kiszabadulni a bulirengetegből, hogy átélhessünk egy igazán autentikus élményt.

“Fantasztikus volt a kirándulás Formenterára, sosem felejtjük el! Életemben nem volt még részem olyan látványban, mint ott a hegytetőről, köszönjük, hogy ezt a programot ajánlották!”

Gábor

Utasaink kedvenc hotelei Ibizán

3*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* FÉLPANZIÓ
499 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

4* FÉLPANZIÓ
599 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

5*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

5* FÉLPANZIÓ
999 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“Csodásan éreztük magunkat a párommal Ibizán. Még sosem voltunk ezelőtt, de nagyon-nagyon megérte, hogy végre valóra váltottuk ezt az álmunkat is! A félpanziós szállás nekünk elég volt, napközben úgyis annyit mászkáltunk, hogy nem tudtunk volna a szállodában ebédelni. Nem mondjuk, Ibiza nem a legolcsóbb nyaralóhely, de szerintünk egyszer mindenkinek ki kell próbálnia, mert egyszerre tud romantikus és igazi “bulis” hely lenni. Köszönjük a sok-sok segítséget az irodának!!!”

Megszervezzük ibizai nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés ibizai nyaralásra

Csomagajánlatok 499 EUR/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen