Zakynthos - Görögország - repulosutak.com

Nyaralás Krétán

Csomagajánlat: 3* FÉLPANZIÓ

499 EUR/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Krétán
nyaraljon?

Pálmafák, tipikus kis fehér görög házak, sikátoros utcácskák, tengerpart, napsütés, strandolás, kirándulás, történelmi látnivalók (pl. Knossosi palota…) Szálláshelynek a 3-4-5 csillagos hoteleket javasoljuk, ellátásnak reggelitől az all inclusive-ig bármit választhat. Sok az étterem, így az ebédet-vacsorát a szállodán kívül is elkölthetik.

Kinek javaslunk
nyaralást Krétán?

Mindenkinek! Nyugat-Kréta bár drágább, de nyugisabb, így családdal vagy kettesben oda érdemes szállodát foglalni. Ha barátokkal megy nyaralni, akkor a felkapottabb és kedvezőbb árú szállásokat kínáló Kelet-Krétát javasoljuk, ahol nappal a tengerparton pihenhetik ki az éjszakai szórakozás kellemes fáradalmait.

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

A tengerparti pihenést megfűszerezheti fakultatív programokkal, melyeket itthon előre, de akár a helyszínen is lefoglalhat. Sok helyen lehet “buggy safari”-ra menni; tavaszias időben érdemes kirándulni, mert csodálatos kilátásban lehet része; de akár kipróbálhat egy hamisítatlan görög borkóstolót is!

Hasznos tudnivalók, érdekességek

  • Az egész szigeten homokos a tengerpart.
  • Ellátás: reggelitől all inclusive-ig bármit választhat
  • Háziállatot nem fogadnak a szállodák
  • Fontos magunkkal vinni: fürdőruha, sapka, naptej, napszemüveg
  • Utazásra javasolt időszak: június 1 – szeptember 30.
  • Családbarát szállodák; babágy lekérésre!
  • Legismertebb üdülőhelyek: Chania, Rethimno, Bali, Hersonissos, Malia, Stalis, Elounda, Agios Nikolaos, Ierapetra

A Knossos-i palota maradványai Hérakliontól nem messze találjuk, amelyhez a Minótaurusz legendája is köthető, aki Minósz király feleségének és egy bika nászának torz gyümölcse volt. Számára készült a híres labirintus is.

Kréta igazi mediterrán hangulatot áraszt magából köszönhetően az olajfáknak és az egyéb ritka növényfajoknak.

Rethymno egyik érdekessége, hogy találkozhatunk a török megszállás idejéből megmaradt több száz éves mecsettel is.

Ízelítő a fakultatív kirándulásokból

Spinalonga szigetlátogatás
Agios Nikolaosból

Egész napos programunkat Agios Nikolaos kikötőjéből kezdjük, áthajózunk Spinalonga szigetére, ahonnan a kirándulásunk után egy hajó visz a Kolokytha öbölbe (strandolás, búvárkodás). Pihenés, szórakozás és vacsora a hajón. Később a hajó kiköt Agios Nikolaioson, ahol szabadidő keretein belül lehetőség nyílik felfedezni a várost. Végül indulás és visszatérés a hotelbe.

Amiért ajánljuk:

Egy hajókirándulás kihagyhatatlan, ha tengerparton nyaral, hiszen nagyszerű program akár kettesben, akár barátokkal, akár a gyermekeivel pihen.

Knossos és
Heraklion

A leghíresebb régészeti hely Krétán a Knossosi palota, a mítikus Minotaur lakhelye, valamint az első európai civilizációnak, a Minoan-nak. A palotának saját idegenvezetője van, Kréta történelméről fogunk hallani, mely az egyik legnagyobb attrakció Krétán. Szabadidőt is fogunk biztosítani, hogy körül lehessen nézni Heraklionban, ahol rengeteg bolt és kávézó található.

Amiért ajánljuk:

Ezt a kirándulást mindenképp ajánljuk azoknak, akik először járnak Kréta szigetén, illetve azoknak, akik érdeklődnek a görög történelem és legendavilág iránt.

Santorini
egynapos kirándulás

Heraklion kikötőjéből komppal közel 3 óra után érkezünk meg Santorinire. Kikötésünket követően buszunkkal Oia települését látogatjuk meg, melynek hófehér, kék kupolás épületei között barangolhatunk. Második állomásunk Fira, a sziget fővárosa. Santoriniről a kompunkkal visszaérkezünk Heraklionba. Fakultatív programlehetőségek Santorinin: Perissa és Perivolos fekete homokos vulkáni strandjai; Vulkán túra.

Amiért ajánljuk:

A hajó fedélzetén maximális a kényelem, a kiránduló busz légkondicionált, Oiaból a kilátás csodálatos!

“Kréta kiváló nyaraló hely, strandolni is tudtunk és a fakultatív kirándulásoknak köszönhetően mégsem unatkoztunk. Köszönjük repülősutak!”

Jucus és Péter

Utasaink kedvenc hotelei Krétán

3*-os szálloda

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* FÉLPANZIÓ
499 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szálloda

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

4 *+ FÉLPANZIÓ
849 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

5*-os szálloda

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

5* ALL INCLUSIVE
1.185 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“Köszönjük a javaslatot, a gyermekünk miatt sokkal jobb döntés volt az önellátás, mint a fix időpontos étkezés. A kicsinek így bármikor tudtunk ételt készíteni, az otthon megszokott időrendjét be tudtuk tartani. Mivel nem borult fel a napirendje, így ő is és mi is boldogok voltunk, mert nem volt nyűgösködés. 🙂 “

Köszönjük: Horváth család”

Megszervezzük nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés krétai nyaralásra

Csomagajánlatok 499 EUR/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen