Hotel Laguna - Málta - repulosutak.com

Nyaralás Máltán

Csomagajánlat: 3* REGGELI

150.000 Ft/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Máltán
nyaraljon?

Európában különlegességnek számító élménynek lehet részese, ha Máltára utazik: delfinekkel úszhat együtt! Ha ez nem lenne elég, és a strandolást is unja már, akkor is bőven talál kikapcsolódási lehetőséget Máltán.

Kinek javaslunk
máltai nyaralást?

A fiataltól egészen az idősebb korosztályig mindenkinek javasoljuk Máltát, kiváltképp ha kedvezőbb árú tengerparti nyaralásra vágyik; a 3-4 csillagos szállodák változatos kínálatában mindenki megtalálja, amit keres.

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

A fakultatív programok csak a helyszínen foglalhatók és fizethetők. A fakultatív programokon kívül többek között a következő kikapcsolódási lehetőségek állnak a rendelkezésére: strandolás, városnézés, hajókirándulás.

Hasznos tudnivalók, érdekességek

 • Tengerpart:
  • sziklateraszok
  • aprókavicsos tengerpart
  • homokos-kavicsos partok
 • Ellátás: javasolt: reggeli vagy félpanzió
 • Utazásra javasolt időszak: június 1 – szeptember 30.
 • Babágy lekérésre!
 • Háziállatot nem fogadnak a szállodák

Máltán forgatták a Trónok harca sorozatot, de a Trója és más filmek stábja is dolgozott itt.
Máltán a nyári hónapokban délután kettőig dolgoznak az emberek, délután otthon vannak, és este indul csak újra az élet, a mise is este 10-kor kezdődik.
Az ókori időben Málta Melita néven volt ismert, jelentése a méz szigete.

Legismertebb üdülőhelyek: Valetta, Sliema, St. Julian’s (San Hiljan), Birgu(Vittoriosa), Mellieha, Rabat

Ízelítő a fakultatív kirándulásokból

Úszás delfinekkel

Ezúton hívjuk fel a figyelmet erre az Európában különlegességnek számító máltai programlehetőségre! Lepje meg családját szórakoztató papagáj-, fóka és delfinshow-val, vagy nyújtson életre szóló élményt: ússzon delfinekkel!

Amiért ajánljuk:

Delfinekkel úszhat! Európában! Nem kell ezért a Karib-szigetekre utazni. Kell ennél több?

Valletta és Három Város a vízről

Az egész napos program tartalmazza a belépőket és a magyar idegenvezető díját, de az ebédet nem. A másfél órás hajózás során idegennyelvű ismertetést hallgathat. A kiránduláson megnézzük Valettát és Három Várost (Birgu, Isla, Bormla).

Amiért ajánljuk:

Mozgalmas városnéző kirándulás, amely alatt megismerheti Málta történelmi múltját, s mindezt hajóról.

Málta belső kincsei

Egész napos program Dél-Máltán, ebéddel, belépőkkel, magyar idegenvezetővel. BLUE GROTTO – csodaszép tengeri barlangok látogatása tipikus máltai halászhajókkal; MARSAXLOKK – Málta legeredetibb halászfaluja. MDINA – Málta középkori fővárosa, lenyűgöző paloták, dóm, séta a „csendes város”-ban.

Amiért ajánljuk:

Kellemes élmények a szemnek-szájnak!

“Világ életemben arra vágytam, hogy delfinekkel úszhassak együtt, így ezzel a kéréssel fordultam a repulosutak.com weboldalon Önökhöz. Nem szerettem volna azonban emiatt 8-10 órát utazni Amerikáig, és szerencsére Önök meg is találták nekem a lehetőséget itt Európában, Máltán.

Köszönöm, hogy segítettek valóra váltani az álmomat!”

Margit

ÁRAK

3*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* REGGELI
149.000 Ft/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

4* REGGELI
159.000 Ft/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“Nagyon jól éreztük magunkat Máltán, a Plaza Regency hotel nem csak a képek alapján tűnik minőséginek, modernek és elegánsnak, hanem valóban az!

János, Dóra, Dóri

Megszervezzük máltai nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés máltai nyaralásra

Csomagajánlatok 150 000 Ft/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen