Belmond Grand Hotel Timeo - Szicília - Olaszország - repulosutak.com

Nyaralás Szicílián

Csomagajánlat: 3* FÉLPANZIÓ

599 EUR/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Szicílián
nyaraljon?

Álomnyaralás! Szinte bárhol is legyen Szicília szigetén, lenyűgöző kilátásban lehet része! A Szicílián nyaralókat csodálatos helyszínek, történelmi emlékhelyek, különleges szórakozási lehetőségek várják! Nem lehet szavakkal leírni, hogy mennyi látnivalót és gyönyörűséget kínál a sziget! Nézze meg a saját szemével!

Kinek javaslunk
szicíliai nyaralást?

Szicílián mindenki jól érzi magát, legyen gyermek vagy felnőtt, fiatalabb vagy idősebb, megtalálja az igényeinek megfelelő programot. A sziget településeinek sokszínűsége miatt könnyedén talál olyan várost, amilyen nyaralást szeretne: nyugodt-pihentető, nyüzsgő-bulizós, romantikus-kettesben ellevős, kulturális-nézelődős.

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

Fakultatív programokat előre és a helyszínen is foglalhat. A különféle programok közül mindenképpen ajánljuk a vulkáni szigetek meglátogatását, vagy akár egyből egy vulkántúrát. Ha másra vágyik, akkor is bőven akad lehetősége: kulturális programok (fakultatív vagy egyéni), kirándulás (egyéni), strandolás (egyéni).

Hasznos tudnivalók, érdekességek

  • Tengerpart: homokos-kavicsos sötétebb színű
  • Ellátás: javasolt reggeli vagy félpanzió
  • Szállás: 3-4-5 csillagos szállodák
  • Utazásra javasolt időszak: június 1 – szeptember 30.
  • Családbarát szállodák; babágy lekérésre!
  • Háziállatot nem fogadnak a szállodák

Ha kapribogyó kóstolóra megy, jusson eszébe, hogy éppen egy virágbimbót eszik, az általunk üvegből ismert kapribogyó ugyanis a kapricserje még nem nyílt virágbimbója.
A szicíliai reggeli: briós, fagyival megtömve.
A Keresztapa című filmet Taormina környékén forgatták.

Legismertebb üdülőhelyek: Catania, Palermo, Siracusa, Taormina, Agrigento, Messina, Cefalù

Ízelítő a fakultatív kirándulásokból

Lipari és Vulcano

Egész napos hajókirándulás a két vulkanikus szigetre. Utazás autóbusszal Milazzoba, onnan egy elegáns hajóval jutunk el Liparira. A gyönyörű sziget felfedezése során kapribogyó kóstoló, a szabadtéri archeológiai múzeum felkeresése. Továbbutazás hajóval Vulcano szigetére, ahol szabadidő és fürdési lehetőség a kénes sárfürdőben vagy strandolás a fekete homokstrandon. Hazafelé hajózás a szigetek és a Faraglioni sziklák körül, majd visszahajózás Milazzoba, és onnan busszal a szállodába.

Amiért ajánljuk:

Igazán különleges élmény a kénes sárfürdő és a fekete homokú strand, ne hagyja ki!

Agrigento és Piazza Armerina

Az egész napos kirándulás során elsőként Piazza Armerinába, a késő római korban épült hatalmas császári villába látogatunk, ahol megtekintjük a lenyűgöző méretű, kb. 3000 m2-es padlómozaikot. Rövid szabadidő, majd másfél órás utazás után érkezünk a Templomok Völgyébe, ahol a Krisztus utáni V. században épült görög dór templomokat (Concordia, Zeusz, Héra, Herkules, Castor és Pollux) keressük fel helyi idegenvezető kíséretében. Visszatérés a szálláshelyre az esti órákban.

Amiért ajánljuk:

A római kori építészet és a görög dór templomok szerelmesei le lesznek nyűgözve ezen a kiránduláson!

Siracusa

Egész napos látogatás Európa legnagyobb kiterjedésű régészeti parkjába, amelynek legfőbb nevezetességei: a stadion hosszúságú Hierón áldozati oltár, Dionysios füle, a 16 000 néző befogadására alkalmas görög színház. Továbbutazás a barokk emlékekben gazdag óvárosba, Ortigia szigetére, Archimedesz szülő- és lakóhelyére. A Dóm téren a Dóm mellett (Pallas Athene tiszteletére emelték) megtekinthetik a barokk palotákat és a városházát is, amelyen megkereshetik az építész aláírását.

Amiért ajánljuk:

Igazán mozgalmas kirándulás sok-sok látnivalóval: történelmi helyszínek és építészeti remekek.

“Nászutunk úti céljául Szicíliát választottuk, és a repülősutak.com segítségével pedig a szállásunkat is kiválasztottuk. Romantikus helyet kerestünk, szép kilátással, amit meg is kaptunk a Venus Sea Garden 4*-os hotel személyében.

Egy vulkán kirándulásra mindenképpen szerettünk volna elmenni, és ti erre is tudtatok javaslatot adni nekünk, így elmondhatjuk, hogy életünk legcsodálatosabb utazása volt a nászutunk!”

Gyuri és Anett

Utasaink kedvenc hotelei Szicílián

3*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* FÉLPANZIÓ
599 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

4* FÉLPANZIÓ
699 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“7 és 9 éves gyermekünkkel nyaraltunk Szicíliában. A hotel igazán családbarát volt, sok gyerek nyaralt ott a szüleivel, és a gyerekek a nyelvi különbségek ellenére is gyorsan összebarátkoztak és együtt játszottak a medencében.

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat!

Köszönjük: Harkóék”

Megszervezzük szicíliai nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés szicíliai nyaralásra

Csomagajánlatok 599 EUR/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen