Zakynthos - Görögország - repulosutak.com

Nyaralás Zakynthoson

Csomagajánlat: 3* FÉLPANZIÓ

499 EUR/fő-től
JÚNIUSI INDULÁSSAL

Miért Zakynthoson
nyaraljon?

Ha másért nem is, a híres Navaggio-öböl miatt mindenképpen érdemes legalább egyszer az életben elutazni Zakynthosra! Ha emellett még csodaszép tengerpartra, napsütésre és melegre vágyik, akkor Zakynthos a tökéletes nyaralási úti cél!

Kinek javaslunk
zakynthosi nyaralást?

Elsősorban fiataloknak javasoljuk ezt az úti célt, akár kettesben romantikázásra, akár barátokkal bulizásra vágynak. Zakynthoson szinte minden a fiatalokról szól: nyüzsgés, bulik, éttermek, kávézók, bárok, romantikus helyszínek, igazi tengerparti üdülés!

Milyen kikapcsolódási
lehetőségek várják?

Egy tengerparti nyaralásra elsősorban a strandolás miatt megy az ember, de ha mást is szeretne csinálni, akkor választhat a fakultatív programokból, extrém- és vízi sportokból, kirándulhat, bulizhat, lovagolhat, romantikázhat.

Hasznos tudnivalók, érdekességek

  • Homokos tengerpart
  • Ellátás: reggelitől all inclusive-ig
  • Szállás: apartmanok, 3-4-5 csillagos hotelek
  • Utazásra javasolt időszak: június 1 – szeptember 30.
  • Babágy a szállodákban lekérésre!
  • Háziállatot nem fogadnak a szállodák

Zakynthost a velenceiek Kelet Virágának is nevezték a virágokkal borított utcái és sűrű fenyőerdői miatt. Zakynthos szimbólumai: az Exo Chora falvacskában álló, egyesek szerint közel 2000 éves olajfa, a Navaggio-öbölben található Navaggio kalózhajó roncsa és az őshonos álcserepesteknősök.

Legismertebb üdülőhelyek: Laganas, Argassi, Alikanas, Tsilivi, Vassilikos, Kalamaki

Ízelítő a fakultatív kirándulásokból

Vitorlázás

A program során vitorlás hajóval járjuk be a környező öblöket. Kelet felé indulva elhaladunk Vasilikos gyönyörű zöldellő vidéke mentén, Keri irányába, amely a Lagana öböl legvége. Keri-nél megcsodálhatjuk a kék barlangokat, megmártózhatunk a kristálytiszta tengerben vagy evezős csónakkal fedezhetjük fel a barlangokat közelebbről. Ebédelési lehetőség egy görög tavernában. Megfelelő időjárási körülmények esetén kihajózunk a Lagana öbölbe és kikötünk a lakatlan Marathonissi sziget előtt, ahol ismét megmártózhatunk a habokban.

Amiért ajánljuk:

A kirándulás során megnézheti a híres Keri barlangokat, átélheti milyen egy vitorlással hajózni, és még egy lakatlan szigeten is kiszállhat!

Keri Kaiki

Agios Sostis kikötőjéből kb. 3 órás hajótúra alatt jutunk el a híres Keri barlangokhoz, ahol egy rövid időre megállunk. Innen a Marathonissi szigethez hajózunk tovább, amely a Laganas öbölben található. A lakatlan szigetnek páratlan egzotikus hangulata van. A szigetnél rövid időre kiköt a hajó, és megmártózhatunk a kristálytiszta vízben. A Laganas öbölben hajókázva teknősöket is láthatunk. A Caretta-Caretta teknős védett faj, és Zakynthos leghíresebb „lakói” közé tartozik.

Amiért ajánljuk:

A lakatlan sziget élményét és a Keri barlangok varázslatos szépségét ezen a kiránduláson is átélheti egy normál hajó fedélzetén, így ha fél a vitorlázástól, akkor ezt ajánljuk!

Jeep szafari

A jeep túra során több ponton is megállunk, ahol megismerkedhetünk a sziget történelmével, kultúrájával, templomokról, kolostorokról kapunk bővebb információt. Érintett települések: Agalas Kiliomeno, Iperagakos, Louha, Gyri. A Vrachiona hegységről lélegzetelállító látvány tárul elénk. Az ebédet Kampiban fogyasztjuk el, majd továbbállunk Anafonitria felé, ahol tradicionális görög portékákat vásárolhatunk. A túra Makris Gialos-on végződik, fürdőzési lehetőséggel egybekötve.

Amiért ajánljuk:

Jeepoel túrázni rendkívül különleges élmény, nem a megszokott hajó-busz kombináció. Ha valami különlegesre és aktív “jövős-menős” programra vágyik, ezt ajánljuk!

“A haverokkal voltunk Zakynthoson. Minden nagyon jó volt, jetskiztünk is, és az öböl tényleg olyan mint a képeken. A bulik jók voltak, és nem mondom, a csajok is… :D”

Viktor

Utasaink kedvenc hotelei Zakynthoson

3*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

3* FÉLPANZIÓ
499 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

4*-os szállodák

CSOMAGAJÁNLAT ÁRA

 4* FÉLPANZIÓ
799 EUR/FŐ-TŐL
JÚNIUSI INDULÁSSAL

“Kedves Repülősutak!

A párommal kettesben nyaraltunk Zakynthoson, és egyszerűen csodálatosan éreztük magunkat. Tényleg fiatalos hely, úgyhogy abszolút jó helyen voltunk! Romantikázhattunk, strandolhattunk, szórakozhattunk, jókat ehettünk… minden megvolt, amit csak egy nyaralástól elvárunk.

Köszönjük: Zita&Jocó”

Megszervezzük zakynthosi nyaralása minden részletét

Csepregi Csilla - repulosutak.om

Csepregi Csilla:
“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika - repulosutak.com

Tax Erika:
“12 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Kolláth Berta - repulosutak.com

Kolláth Berta:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy az utasaim az elképzelésükhöz képest ugyanazt, vagy attól magasabb színvonalat kapjanak utazásuk alatt, és természetesen, azt is, hogy az út emlékezetes maradjon számukra. Remélem, tapasztalataimat átadhatom az új utasaim számára is, hogy minél gazdagabb élményben lehessen részük.”

Ajánlatkérés zakynthosi nyaralásra

Csomagajánlatok 499 EUR/fő-től

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen