Peru és Machu Picchu - repulosutak.com - főkép

Peru és Machu Picchu

Fedezze fel az egyik legtöbb utazási élményt nyújtó dél-amerikai országot, Peru-t, amely mind természeti, mind történelmi látnivalókban gazdagnak mondható.

Peru Dél-Amerika harmadik legnagyobb országa, nyugaton mintegy 2000 km hosszan a Csendes-óceán határolja, valamint Peru az óriási Andok hegyvonulat legnagyobb területű országa. Sokak szerint Brazília után Peru tudja a legtöbb élményt adni egy turista számára a dél-amerikai kontinens országai közül. Kétségkívül gyönyörű látnivalói vannak: természeti és történelmi kincsekben is büszkélkedhet szép számmal az ország, elég csak a Machu Picchura gondolni, mely talán az egész világ legszebb romvárosa. A hajdani Inka Birodalom központja több UNESCO Világörökségi helyszínnel is rendelkezik, amelyeket a körutazás során is meglátogathat.

Legérdekesebb helyek és programok, amelyeken részt vehet a körutazás során:

  • Paracas Nemzeti Park: Limától nagyjából 250 km-re található. A partvidékei a fókáknak, vidráknak és a delfineknek adnak otthont. Mindemellett több mint 200 madárfaj és több tengeri teknős faj lakóhelye is egyben.
  • Ballestas-szigetek: Hajókirándulás alkalmával látogathatja meg. Többek között ez Peru első számú tengeri állatvilágát bemutató helye.
  • Nazca-vonalak: Sivatagba rajzolt óriási geometriai alakzatok és szinte nyílegyenes vonalakként húzodnak a fennsíkon. Eredetét a tudósoknak máig nem sikerült tisztázni.
  • Arequipa: Peru második legnagyobb városa, közel 6000 méteres hegyek lábainál fekszik. Városnézés: a Jezsuita templom, a monumentális főtér és a Carmen Alto kilátópont következik.
  • Titicaca-tó: Félnapos hajókirándulás részese lehet a világ legmagasabban fekvő hajózható taván. A tó 3820 méteren fekszik.
  • Machu Picchu: Földünk egyik leglátványosabb romvárosába is ellátogathat. A helyet panorámatetős vonattal közelítheti meg, majd kisbuszokkal juthat fel a romterület bejáratához. A vadregényes táj és terület a perui körutazás egyik csúcspontja lesz.
  • Cuzco: Az egykori Inka Birodalom fővárosa volt és manapság is rengeteg műemlékben gazdag város. Legfőbb látnivalója a műkincsekkel teli katedrális, az az a Naptemplom.
  • Lima: Peru fővárosa, közel 10 millió lakossal. A körutazás végén teljes egészében felfedezheti a dél-amerikai nagyvárost. A Pizarro sírkápolna, a monumentális főtér, a Ferences kolostor a katakombákkal és az Aranymúzeum is a programok között. Mindezek mellett szabad program is biztosítja a város mélyebb megismerését.

A Machu Picchu, valamint Peru nagyvárosainak és történelmi nevezetességeinek felfedezése 2020. tavaszán:

Dátum: 2020. március 11 – 2020. március 22.

Időtartam: 12 nap / 10 éjszaka

Ellátás: Félpanzió – 9 büféreggeli, valamint a 2. napon hidegcsomag a korai indulás miatt, 10 főétkezés (vacsora vagy ebéd a 2. naptól a 11. napig – napi egy főétkezés).

Szálláshelyek az utazás során: Lima 1 éj, Nazca 2 éj, Arequipa 1 éj, Puno 2 éj, Cuzco 3 éj, Lima 1 éj.

Elhelyezés: 8 éjszaka 4 csillagos szállodákban, 2 éjszaka (Nazcában) jó 3 csillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Kétágyas elhelyezéssel:

914.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

A repülőjegyeket (beleértve a belső járatot is); a helyi autóbuszt; a vonatjegyet a Machu Picchuhoz; a 10 éjszakai szállást reggelivel (a 2. napon hidegcsomaggal); a 10 főétkezést; az útlemondási biztosítást; a felsorolt programokat belépődíjakkal; valamint az idegenvezetők költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (121.900 Ft, ez az összeg nagy eséllyel véglegesnek tekinthető); a borravalókat; a fakultatív programok költségeit; utasbiztosítást; baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen