Pihenés Tioman szigetén - repulosutak.com

Pihenés Tioman trópusi szigetén

A közel 2 hetes körutazás során pihenhet trópusi környezetben Malajzia mesés tengerpartját, Tioman-on, s kóstoljon bele Délkelet-Ázsia két metropoliszának nyüzsgésébe.

KUALA LUMPUR

Miután megérkeztek Kuala Lumpurba a délutáni órákban, transzfer a repülőtérről a szállodába, majd szabad program következik.

Másnap felfedezhetik Kuala Lumpur kihagyhatatlan nevezetességeit: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér mind csodás látnivalók.

Meglátogatják a  Petronas ikertornyokat, majd a híres hindu templomokat is megismerik.

Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. A városnézés után szabad program a városban.

MALACCA

A Világörökség részét képező, gazdag történelemmel rendelkező város számos érdekességet tartoat az uasok számára:  Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street.

UTAZÁS TIUMAN SZIGETÉRE

A busszal és komppal történő utazás végén megpihenhetnek Tioman trópusi szigetén. A változatos sziget mindenkinek tartogat meglepetést. Dzsungelek, tengerpartok, korallzátonyok övezik a szigetet, aho la pihenés mellett vizi sportok kipróbálására és túrázásra is van lehetőség. Ezek után transzferrel eljutnak a tengerparti szállodába, a szobák elfoglalása után szabad program veszi kezdetetét.

Szabad program, gondtalan kikapcsolódás a tengerparton, további 4 napon keresztül.

SZINGAPÚR

A paradicsomi környezet után Szingapúr városa következik. Este hajókirándulás a Szingapúr-folyón, amely során megcsodálhatják a kivilágított város fényeit!

Másnap délelőtt a modern városállam felfedezése következik: látogatás Szingapúr jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a fantasztikus Nemzeti Orchidea Kertben, a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál majd a Little India városrész következik. A városnézés a bevásárlóközpontok utcájában, az Orchard Roadon ér véget, délután szabad program.

Ezt követően Sentosa szigete az úti cél.

A szigetre kabinos drótkötélpályán jutnak át, miközben a kabinból megcsodálhatják a környék pazar panorámáját. Sentosa szigetén szabad program, a szabadidő során mindenki kiválaszthatja a neki leginkább vonzó programot (belépőjegyek a helyszínen fizetendőek): „SEA Aquarium” óceanárium (a világ egyik legnagyobb akváriuma varázslatos tengeri élővilággal), Universal Studios, ’Delfin sziget’, Madame Tussauds panoptikum, pillangópark és ezeken felül számtalan kalandpark, élménypark, étterem.

Késő délután felfedezhetik a Gardens by the Bay izgalmas világát, megismerkedhetnek 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatnaküggőhidakon az esőerdők dzsungele fölött és megcsodálhatják, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével. Lehetőség nyílik egyénileg megvacsorázni, majd késő este transzfer a repülőtérre, mely a világ egyik legizgalmasabb reptere.

Elutazás Szingapúrból az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a dél körüli órákban.

Pihenés Tioman trópusi szigetén – Kuala Lumpur-i és szingapúri látogatással:

Dátum: 2020. július 7 – 19.

Időtartam: 13 nap / 10 éjszaka

Ellátás: reggeli

Szálláshelyek az utazás során: repülő 1 éj , Kuala Lumpur 2 éj, Malacca 1 éj, Tioman szigete 5 éj, Szingapúr 2 éj

Elhelyezés: 3+* és 4 * szállodákban

Minimum létszám 20 fő

Kétágyas elhelyezéssel:

449.900 Ft/fő-től

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 22 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 11 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

repülőjegyeket, szállást 10 éjszakára reggelivel, programokat, belépőjegyeket (kivéve Sentosa sziget), útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőtéri illetéket: kb. 145 000 Ft/fő, borravalókat (helyszínen fizetendő), utasbiztosítást.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen