Spitzbergák - Jégvilág - főkép - repulosutak.com

Spitzbergák – Bolygónk legészakibb állandóan lakott területe

Fedezze fel Spitzbergák jégvilágát és bolygónk legészakibb lakott területét jövő tavasszal:

Az Északi sarkvidék beláthatatlanul nagy hómezőit járhatja körbe jövő áprilisban. Melegen fűtött szállásról minden nap igazi felfedezőként indulhat el, hisz rengeteg történelmileg jelentős északi sarki expedíció útvonalait körbejárhatja. A norvég Spitzbergák-szigetcsoport körülbelül félúton helyezkedik el Norvégia és az Északi-sark között.

A Spitzbergákra való megérkezés előtt Oslóban pihenhet meg egy éjszakát, majd onnan utazhat tovább repülővel az utazás részeként Longyearbyen-be, amely a Spitzbergák fővárosa. Ez a világ legészakibb városa, amely könnyen, bármiféle speciális utazás nélkül elérhető.

Részese lehet egy motorosszán utazásnak Tempelfjorden környékén. A fjord partjainál fel is töltődhet a pihenők alkalmával és gyarapíthatja természetfotói számát. Szerencsés esetben rénszarvast és sarki rókát is láthat a vidéken.

Megismerkedhet az eszkimó életmóddal is a kutyaszán túra alkalmával és érezheti milyen is a hómezők néma világában élni. Az utazás végén egész napos hajózás részese lehet Pyramidenbe, amely alatt fókát és akár rozmárt is megfigyelhet a fedélzetről.

A Spitzbergák szigetcsoport körbeutazása motorosszánnal, kutyaszánnal, hajóval:

Dátum: 2020. április 5 – április 12.

Időtartam: 8 nap / 7 éj

Ellátás: reggeli

Szálláshelyek az utazás során: Oslo 1 éj, Longyearbyen 6 éj.

Elhelyezés: egyszerű, tiszta szálláshelyen, kétágyas szobákban, közös fürdőszobával.

Kétágyas elhelyezéssel:

829.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

7 éjszakai szállást vendégházakban, kétágyas szobákban, reggelis ellátással; szolgáltatásokat a program szerint; speciális ruházatot; helyszíni közlekedést; magyar nyelvű idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza:

repülőjegyek illetékkel (kb. 219 000 Ft); útlemondási biztosítás (1,5%).

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen