Izrael főkép - repulosutak.com

Szentföld – Körutazás Izraelben tavasszal

Izrael nagyvárosainak és legjelentősebb látnivalóinak felfedezése márciusban:

Izrael nehezen hasonlítható össze a világ bármely más országával. A modernebb épületek mellett rendre megelevenedik a történelem az ókori utcákban és épületekben. Izrael azonban nem csak a történelemről és a vallásról szól. Gyönyörű partvidékei, gyorsan fejlődő városai már önmagukban is remek kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtetnek.

A körutazás elején a Földközi-tenger partvidékén fekvő kikötővárost, Haifát látogathatja meg, majd a keresztes lovagok városát, Akkót. Dél felé indulva Caesareát éri el, amelyet még Nagy Heródes épített. A korábbi metropolisznak még a maradványai is lenyűgöző látványt képesek nyújtani. A körutazás első felét Binyaminában zárhatja, ahol is az ismert Tishbi borászatban kóstolhatja meg a helyi borokat.

A körutazás második fele Jeruzsálemben kezdődik. A három világvallás szent helye bárki számára tökéletes élményt nyújt. Az óváros és környező részeinek legfontosabb látnivalóit keresheti itt fel. Többek között ellátogathat az Olajfák-hegyére, a Nemzetek Templomába, a Zion kapuhoz és a Golgotán lévő Szent Sír templomhoz. A zsidó negyed mellett tehát az arab és a keresztény városrészek is megtekintésre kerülnek.

A körutazás Tel-Aviv és ókori kikötővárosa, Jaffa felfedezésével zárul. Az öröm városában, Tel-Avivban megcsodálhatja a tengerparti sétányt, valamint a strandokat is, amelyek mellett a nagyváros modern felhőkarcolói sorakoznak, majd a jaffai dombról lehet csodálatos kilátás részese az ókori kikötőre és magára a városra, Tel-Avivra.

Ha feltérképezné Izrael tájait és látványosságait, vegyen részt egy életre szóló körutazáson, amely során megismerheti a történelemben és vallásban is gazdag országot:

Dátum: 2020. március 25 – március 29.

Időtartam: 5 nap/4 éj

Ellátás: Izraeli büféreggeli (péksütemény, tojásételek, saláták, sajtok, sajtkrémek, joghurt, gyümölcslevek, zöldségek, gyümölcsök, kávé, tea).

Szálláshelyek a körutazás során: Netanya 2 éj, Jeruzsálem 2 éj.

Kétágyas elhelyezéssel:

189.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy Budapest – Tel-Aviv – Budapest útvonalra az El Al izraeli légitársaság közvetlen járataira; utasonként 2 db fedélzetre vihető poggyász: egy kisméretű max 3 kg-os (​30 x 38 x 18 cm), és 1 db max 8 kg-os kézipoggyász (max. 56 x 45 x 25 cm); szállás két éjszakára Netanyán a Residence Hotelben 3*; szállás két éjszakára Jeruzsálemben a Jerusalem Gold Hotelben 3*; izraeli büféreggeli (péksütemény, tojásételek, saláták, sajtok, sajtkrémek, joghurt, gyümölcslevek, zöldségek, gyümölcsök, kávé, tea); repülőtéri transzferek külön busszal; a feltüntetett programok belépőkkel, helyi magyarul beszélő idegenvezetővel.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Repülőtéri illetékek: 69 000 Ft; ajánlott szervízdíj (a helyszínen fizetendő): 35 USD/fő.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen