Lisszaboni szilveszter - főkép - repulosutak.com

Szilveszteri utazás – tűzijátékkal Lisszabonban

Búcsúztassa az óévet az Atlanti-óceán partján, a Tejo-folyónál a lüktető európai nagyvárosban, Lisszabonban! Ismerje meg Portugália UNESCO Világörökségi helyszíneit az év végén, mielőtt egy fergeteges tűzijátékban lehet része a Tejo-folyó mellett!

A körutazás első napján Óbidos-t ismerheti meg, amely egy középkori falakkal körbevett, bástyák és macskaköves szűk utcákkal teli város Portugáliában. Nem kérdés, hogy ez az ország egyik leghangulatosabb városa. Délután Alcobaca és Batalha felfedezése lesz a program. UNESCO Világörökségi helyszíneket tekinthet meg ebben a két városban. Előbbiben a Santa Maria kolostort, utóbbiban pedig a Győzelmes Szűz Mária templomot veheti szemügyre, amely Portugália legszebb gótikus kolostora.

A második napot Coimbrában kezdheti, ahol az egyetemi barokk könyvtárat és a Szent Mihály kápolnát ejtheti útba a csoporttal, majd Európa egyik legfontosabb zarándokhelye, Fatima következik. A délutáni órákban a Convento de Cristoa-ba, az az a Krisztus-rendi lovagok egykori kolostorába léphet be, amely már 1983 óta az UNESCO Világörökség része.

A harmadik napon első körben Sintrát, az elvarázsolt kastélyok városát látogathatja meg. Sintra, illetve a környék is UNESCO Világörökségi helyszínnek számít. Ezután tovább utazhat Európa legnyugatibb pontjához, a Cabo da Roca-hoz, ahol a magas sziklákról megcsodálhatja a végtelen Atlanti-óceánt.

A körutazás második fele már az ünneplésről és Lisszabon felfedezéséről fog szólni. Az év utolsó napján először autóbusszal fedezheti fel a festői szépségű Lisszabont. A Belém-negyed látnivalói (Belém-torony, Felfedezések emlékműve, Jeromos Kolostor) és az Április 25. híd következik, ahol a híd lábánál álló Krisztus szobornál is megállhat. Megtekintheti az óvárost, az Alfama-negyed zegzugos utcáit, valamint a Rossio teret is. Az újévet a Kereskedők terén köszönheti, ahol éjfélkor bámulatos tűzijáték részese lehet a Tejo folyó mellett.

A 2020-as év első napjának délelőttjén az előző éjszaka fáradalmait pihenheti ki, délután pedig folytatódik a lüktető mediterrán metropolisz megismerése. A fő attrakció ezen a napon a Nemzetek Parkja lesz, ahol a vízparton egy 1 km hosszú kötélpályás telekabinban közlekedhet a Tejo folyó torkolata és az ég között. Külön előnye ennek a programnak, hogy innen tökéletes rálátása nyílhat egész Európa leghosszabb hídjára, a Vasco da Gama hídra.

Lisszabon felfedezése szilveszterkor, tűzijátékkal a Tejo folyó partján és Európa legnyugatibb pontjának meglátogatása:

  • Dátum: 2019. december 28. – 2020. január 02.
  • Időtartam: 6 nap / 5 éj
  • Ellátás: reggeli és egy vacsora
  • Szálláshely az utazás során: Coimbra 1 éj, Lisszabon 4 éj.
  • Elhelyezés: szállás Coimbrában 3*-os, Lisszabonban 4 * szállodában

Kétágyas elhelyezéssel:

307.000 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegyet illetékkel; 1 éjszaka szállás Coimbrában 3*-os szállodában félpanzióval; 4 éjszaka szállás Lisszabon belvárosában 4*-os szállodában reggelivel; autóbusz közlekedés a program szerint; magyar nyelvű idegenvezető.

A részvételi díj nem tartalmazza:

Útlemondási biztosítás: 1,5 %; idegenforgalmi adó: kb.10 EUR (helyszínen fizetendő); BBP utasbiztosítás.

Szeretnék ajánlatot kérni!

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen