Vásárolja meg BÉCSI PARKOLÓJEGYÉT már Budapesten. A budai oldalon található IRODÁNKBAN (1036 Budapest, Nagyszombat utca 1.) megváltott jegyek jelentős KEDVEZMÉNYT biztosítanak a helyszíni díjtételekhez képest!

Bécsi parkolókártya

Árak:

1 hetes “C” nyitott parkoló: 25 000 Ft) / személygépkocsi
2 hetes “C” nyitott parkoló: 35 000 Ft  / személygépkocsi

A parkoló kártya használata:

1. Vásárlás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy Önnek mely kártyára van szüksége.
2. Ellenőrizze, hogy abba a parkoló létesítménybe szól-e a parkoló kártyája, amelyikbe készül behajtani. Ha nem megfelelő helyen hagyja autóját, a teljes parkolási díjat ki kell fizetnie.
3. Amikor megtalálta a kártyájának megfelelő parkoló létesítményt, behajtás előtt nyomja meg az automatán a gombot (mint a fizetős parkolóházban), s húzzon egy parkoló jegyet. Nagyon fontos, hogy ezt gondosan megőrizze a nyaralás végéig.
4. A hazatérést követően a parkoló elhagyása előtt egyenlítse ki a parkolását egy pénztárnál vagy fizető automatánál: mutassa be a parkoló jegyét (melyet behajtáskor az automata adott ki), majd a parkoló kártyával (melyet itthon vásárolt meg) egyenlítse ki a számlát. Amennyiben nem elegendő a parkoló kártyán lévő összeg, a fennmaradó értéket készpénzzel vagy hitelkártyával is fizetheti.
5. Fizetést követően vegye el a parkoló jegyét, és a türelmi időn belül (kb. 20 perc) hajtson ki a parkolóból.

Térkép

becs repter parkolo terkep

Ha további kérdése van, kérjük érdeklődjön irodánkban: info@repulosutak.com +36 70 380 8504

Parkolás Bécsben - repulosutak.com