Újrainduló járatok Budapestről - repulosutak.com

Újrainduló járatok Budapestről

Apránként a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről is elindulnak különböző repülőjáratok. Egyre több légitársaság kezdte el működését, ellenben még csak korlátozott forgalommal indulnak el a repülőgépek.

Az iho.hu szerint:
“Május elsejétől azonban újra repülnek a korábban felfüggesztett Wizz Air járatok Athén, Barcelona, Bázel, Berlin, Birmingham, Dortmund, Eindhoven, Göteborg, Liverpool, London, Madrid, Podgorica, Szarajevó, Stockholm és Marosvásárhely felé. További légitársaságok járatai is újra közlekednek Budapestről; május elejétől naponta üzemel a KLM amszterdami járata, illetve május 16-án újraindul heti két napon az Eurowings düsseldorfi járata is.

Júniustól újraindul a British Airways Budapest-London, az Eurowings Budapest-Stuttgart, a Jet2 leeds-i és manchesteri járata, a Qatar Airways Budapest-Doha és a Swiss Budapest-Zürich útvonala is elérhetővé válik. A nyár második hónapjától pedig az Emirates tervezi a Budapest-Dubai közvetlen járat indítását, illetve a napokban jelentette be a Ryanair, hogy július elejétől útvonalhálózatának 90 százalékán és legtöbb bázisán újraindítja a közlekedést. A Budapest Airport közben jelzi, a tervek változhatnak, ahogy az aktuális uniós szabályozás alakul, és ahogy a célállomások módosítják az intézkedéseiket.”

Egészségügyi intézkedések:

A repülőtéren ugyanúgy fenntartják az eddigi egészségügyi intézkedéseket, köztük a kézfertőtlenítők telepítését, a távolságtartásra felhívó matricákat, illetve a folyamatos takarítást.

Forrás:
http://iho.hu/hir/eledo-ferihegy-ujraindulo-jaratok-eros-a-cargo-forgalom-200515