Kanári-szigetek: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote
7 nap reggelivel, repülővel Bécsből 390 €/fő-től

EZÉRT VÁLASSZA A KANÁRI-SZIGETEKET

Kanári-szigetek - repulosutak.comKANÁRI-SZIGETEK

A Kanári-szigetek páratlan természeti kincseikkel, titkaikkal és rejtélyeikkel nem csupán a turistákat, de a tudósokat és a talányok kedvelőit is vonzzák. Miért?

A mai napig tisztázatlan annak a népnek az eredete, akik még azelőtt éltek a szigeten, hogy azt a 14. században felfedezték volna.

A Kanári-szigeteket a “karneválok szigeteinek” is nevezhetnénk, hiszen évente több karnevált is rendeznek. Az ilyen alkalmakkor felvonultatják a kosztümöket, táncosokat, előadókat és a latin–amerikai zenére táncolnak; hasonlóan zajlanak ezek az események is, mint a világ többi részén megrendezett karnevál. A legnagyobbakat Tenerifén és Gran Canarián rendezik.

A víz imádókat nem csupán a tenger kényezteti, ugyanis a Kanári-szigeteken lehetősége van kipróbálni Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb VÍZI PARKJÁNAK létesítményeit. Az aqua parkot 85.000 m2-es területen, pazar keleties stílusban alakították ki. A legnagyobb attrakció a szörfmedence, ahol a mesterségesen gerjesztett hullámok akár 3 méteres magasságra is megduzzadhatnak!

TENERIFÉN – a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagján – található a LORO PARK; a sziget állat- és növényparkja kiváló szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sportolni vágyók se keseredjenek el, sőt, Tenerife hatalmas választékot kínál az érdeklődőknek!

MIÉRT ÉPPEN A KANÁRI-SZIGETEK?

• egész évben szuper az időjárás, jó oda menekülni az otthoni hideg elől
• nyugat-európai infrastruktúra Afrika szomszédságában
• rengeteg szórakozási lehetőség
• olcsók az elektronikai cikkek
• egyedi, már-már nyers természeti környezet, a zsúfolt helyektől való kiszakadás sok lehetősége
• program lehetőségek óriási választéka
• La Palma egy kellemes spanyol város lent délen, Afrikában
• az Atlanti-óceáni szelek miatt soha sincs brutális hőség
• az ott élők és a nyaralók is kiegyensúlyozottak, nyugodtak

25 ÉVES TAPASZTALAT AZ UTAZTATÁSBAN

Törzsutasaink száma évről évre nő! Ez garancia arra, hogy Önnek is megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot. Már negyed évszázada minden utazást egyedileg, az utas igényeinek megfelelően szervezzük le, nem katalógusból ajánlunk ki fix utakat. ÖNRE SZABJUK az utazás részleteit!

KÉRDÉSE VAN?

Azt már tudja, hogy a Kanári-szigeteken szeretne nyaralni, ugye? De arról fogalma sincs, hogy melyik szigetre menjen? Milyen szálloda típust, milyen ellátást válasszon? Vagy egyéb más kérdések is felmerültek Önben? Csak írja meg a jobb oldali űrlap ÜZENET részében, s írja meg, hogy visszahívást kér, adja meg elérhetőségeit, s mi VISSZAHÍVJUK ÖNT a megfelelő ajánlattal

ÁRAK

Egy 7 napos pihenés a Kanári-szigeteken reggelivel, repülővel Bécsből 390€/fő-től indul, ilyen áron általában az előszezonban tud utazni.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől marketing anyagokat kapjak.
igen