Olaszország – Szardínia
7 nap reggelivel, repülővel Bécsből 370 €/fő-től

EZÉRT VÁLASSZA SZARDÍNIÁT

Szardínia - Olaszország - Repulosutak.comSzardínia a Földközi-tenger második legnagyobb szigete. A turisták imádják, mert mindenki érdeklődésének eleget tesz:

Tengerpari üdülés: Partjai délen és nyugaton HOMOKOSAK, északon és keleten sziklásak.

Túrák pl.: Monte Corrasi 1463 méter magas csúcsára, ahonnan az egész belső hegyvidéket beláthatja

Kultúra: többezer éves múltra tekint vissza szardínia népének történelme

Ezernyi legenda: többek között a szárdok “Rózsa Sándoráról” vagy a nuraghék titkáról

Igazi különlegesség a kb. 7000 NURAGHE, amelyek világon máshol nem találhatók meg. A nuraghe a kialudt vulkánok oldalából fejtett hatalmas bazalttömbökből, az i.e. 1800-400 közötti időszakban épült, különös, csonkakúp alakú építmények. A nuraghék csak Szardínián fordulnak elő, a világon sehol máshol nincs nyomuk.

Klímája jellegzetesen mediterrán: télen enyhe, nyáron pedig meleg, a csapadék északon és nyugaton jelentős. A LEGJOBB IDŐSZAK ide utazni a május-június és a szeptember, ugyanis ekkor olcsóbbak a szállodai szobák, és az idő is kellemesen nyárias, nem pedig elviselhetetlenül forró.

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK

Irodánk a világ minden tájára már negyed évszázada szervez utazásokat. 25 ÉVES TAPASZTALATUNK az utaztatás terén, és törzsutasaink évről-évre növekvő száma a garancia arra, hogy Önnek is megtaláljuk az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot!

Minden nyaralás más és más, ezért minden utazást EGYEDILEG TERVEZÜNK meg utasaink személyes igényei szerint, nem katalógusból kínálunk fix, nem változtatható utazásokat. Hogy miért? Mert számunkra fontos, hogy következő üdüléséhez is csapatunkat válassza! Kérje SZEMÉLYRE SZABOTT ajánlatunkat!

KÉRDÉSEI VANNAK? VISSZAHÍVJUK!

Szardínián szeretne nyaralni, de nem tudja mik a lehetőségek, és nincs ideje keresgélni? Nincs más dolga, mint FELTENNI KÉRDÉSEIT a jobb oldali űrlap ‘Üzenet’ részébe, és azt is ÍRJA BELE, “VISSZAHÍVÁST KÉREK”, adja meg elérhetőségét és hamarosan visszahívjuk Önt a megfelelő válaszokkal.

ÁRAK

Szardínia nem egy olcsó nyaralóhely; mind a szállodák, mind az éttermek, mind a hétköznapi élelmiszerek drágábbak a többi olasz tengerparti nyaralóhelyhez képest. Páratlan szépségével, kristálytiszta vizével azonban minden turistát kárpótol!

A SZEZON ELEJÉN ÉS VÉGÉN egy 7 napos pihenés Szardínián 3 csillagos szállodában reggelivel 370 €/fő-től indul.

FŐSZEZONBAN ugyanez már 570 €/fő-től indul.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatvédelmi tájékoztató

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás (ajánlatadás) igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől (For Two Kft.) marketing anyagokat kapjak.
igen