Szicília 7 éj félpanzióval 3*-os szállodában 150.000 Ft/fő-től

EZÉRT VÁLASSZA SZICÍLIÁT

Szicília - repulosutak.comSzicíliai nyaralása során ne hagyja ki a szicíliai konyha különlegességeit!
Bár Szicília Olaszország része, a történelme során számos nép megfordult ott, akik formálták a szicíliai konyha világát, így az ételeik eltérnek a hagyományos olasz konyhától: főként saláták és tengeri ételek, pl. cukros szószban készített kishalak vagy SÜLT KARDHAL.

Tudta, hogy a legenda szerint a FAGYLALTOT a szicíliaiak találták fel? Az ókorban halomszámra hordták le a jeget az Etna tetejéről, hogy azt ízesítve felszolgálják a patríciusok számára, ez lett a fagyi.

Szicília egyik legnagyobb és – a turisták körében – legnépszerűbb városa Palermo. Csodálatos KATEDRÁLISát ne hagyja ki, ha Szicíliában jár.

Agrigentóban menjen el a TEMPLOMOK VÖLGYébe, mert hihetetlen élményben lesz része, ugyanis ez a világ második legjobban megmaradt ókori görög települése.

A völgynek azonban van még egy különlegessége: egy lengyel szobrász ókori kinézetű szobraiból kerül ide egy-egy, ezeket időnként cserélgetik. A turistákat sokszor megtévesztik ezek a szobrok: sokan azt hiszik, ókori leleteket látnak az ókori épületrom előtt. A számos képen látható hatalmas bronzfej is egy ilyen alkotás.

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABJUK AZ AJÁNLATOT

Minden nyaralás más és más, ezért minden utazást EGYEDILEG TERVEZÜNK meg utasaink személyes igényei szerint.  25 ÉVES TAPASZTALATUNK az utaztatás terén hozzájárul ahhoz, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot!

Nem katalógusból ajánlunk fix, nem változtatható utazásokat, hanem SZEMÉLYRE SZABOTT ajánlatot készítünk! Töltse ki a jobb oldali űrlapon, hogy szicíliai nyaralásához mik az Ön számára legfontosabbak, s hamarosan felkeressük az Önre szabott utazási ajánlatunkkal.

KÉRDÉSEI VANNAK? VISSZAHÍVJUK!

Szicílián szeretne nyaralni, de nem tudja mik a lehetőségek, és nincs ideje keresgélni? Nincs más dolga, mint FELTENNI KÉRDÉSEIT a jobb oldali űrlap ‘Üzenet’ részébe, és azt is ÍRJA BELE, “VISSZAHÍVÁST KÉREK”, adja meg elérhetőségét és hamarosan visszahívjuk Önt a megfelelő válaszokkal.

ÁRAK

Egy 7 éjszakás üdülés Szicílián 3 csillagos szállodában félpanzióval előszezonban 150.000 Ft/fő körüli összegtől indul.

Ugyanez a főszezonban már 220-250.000 Ft/ fő körüli összegnél kezdődik.

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt rész kitöltése kötelező!

Indulás innen*

Szállás kategória*

Ellátás

Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, megértettem, az adatkezeléshez a szolgáltatás igénybevétele céljából hozzájárulok.*
igen

Hozzájárulok, hogy az adatkezelőtől marketing anyagokat kapjak.
igen